(+45) 26 11 61 43 jan@holmelund-jagtrejser.dk

Jagtrejser til revirer i Asien

Østens fantastiske drømmetrofæer

Jagt i Asian er uefterligneligt noget af de smukkeste jagt du kan søge. Folkloren er hjertelig og pirrer din nysgerrighed for mere viden, mens naturen fra de dybe dybe skove til de højeste tinder i næsten 5.000 meters højde byder på “lifechanging” oplevelser, som forandrer dit perspektiv for evigt.

Holmelund Jagtrejser var et af de første danske jagtrejse-bureauer der i 2006 begyndte at markedsføre jagt i Kirgisistan. Siden da har dusinvis af Holmelund-jægere gæstet Kirgisistan for at jage Marko Polo og Mid Asian Ibex. Herefter fulgte Kazakhstan, hvor navnlig nationalparkerne har leveret mægtige Maral-hjorte og Mid Asian Ibex til vores kunder.

Vi har altid været optaget af de eksotiske beretninger om den uberørte natur, taigaen, ødemarken i det fjerne sibirien og siden 2006 har vi været partner for jægere, der der har stræbt efter trofæer herfra. Brunbjørnene på Kamchatka har spillet en stor rolle, men også Moosen, Kamchatka Snefåret, Yakutia Snefåret og ikke mindst de sibiriske råbukke i Kurgan har været stolte trofæer, hjembragt af vores kunder fra vort russiske nabo.  

Iran og Adzerbaijan i Asien er andre spændende jagtdestinationer hvor vi har erfaring fra for så vidt Trans Caspian Urial og Dagestan Tur