(+45) 26 11 61 43 jan@holmelund-jagtrejser.dk

Om Holmelund Jagtrejser

Jagt & Etik

Holmelund Jagtrejser formidler kultur, natur og jagtoplevelser i den uberørte natur, hvor mennesket ved hjaelp af sine sanser, men på naturens præmisser, skal gøre sig fortjent til sit trofæ.

Vildtets Præmisser

Holmelund Jagtrejser tager afstand fra jagt i hegn og holder af og hylder princippet om fair chase på free range. Holmelund forsvarer al jagt som almindelig menneskelig adfærd så længe jagten foregår afbalanceret I forhold til artens reproduktion og bæreevne.

Personlig Erfaring

Holmelund Jagtrejser har i over 30 år indhentet jagterfaringer fra samtlige af klodens kontinenter. Med dyb indsigt i de internationale muligheder for natur, kultur og jagtoplevelser, vil Holmelund Jagtrejser være din bedste partner, naeste gang du skal vælge en jagtrejse.

Jagtrejser ud over det sædvanlige siden 2006

Holmelund Jagtrejser er grundlagt på baggrund af egne personlige jagtlige erfaringer i alverdens lande.
Holmelund Jagtrejser er stolt over at kunne formidle store kultur, natur og jagtlige oplevelser for mange jægere, som er hjemvendt med fantastiske trofæer indhøstet i den uberørte vildmark.

For Holmelund Jagtrejser vægtes den æstetiske og etiske oplevelse under jagtens udøvelse. Det er ligeledes af afgørende betydning, at jagten foregår i vildtets eget miljø, at der netop er tale om ikke kultiveret natur, men natur på naturens og vildtets præmisser.

I Danmark er der efterhånden ikke meget natur, som ikke er kultiveret på den ene eller den anden måde. Anderledes ser det ud, hvis du rejser til Zimbabwe og jager i den uberørte bush. I papyrus sumpene i Kafu River Basin i Uganda eller udforsker de uberørte ødemarker i Alaska, i Sibirien på Kamchatka, i Yakutia, langs Amur-floden eller i Kurgan. Eller indenfor vort eget kongeriges grænser – langs indlandsisen på Grønland. Op i Thian Shan bjergene i Kirgisistan, Nationalparkerne i Kasakhstan, på Mount Cook i New Zealand, Rocky Mountains i British Columbia, Taurus bjergene i Tyrkiet, La Pampas i Argentina eller Khoshyeilagh-bjergene i Iran, Reserva Muela Des Cortes i Spanien. Eller de enorme urskove i Kroatien En af de skønneste ødemarker – Det Skotske Højland – hvor min jagtrødder blev sat, er super attraktivt til fornuftige priser og ikke at forglemme.

Ovenstående revirer har vi indgående kendskab til igennem personlige erfaringer

Herfra er det, at du ved en dygtig og målrettet indsats hjembringer dine mest specielle trofæer, men ikke mindst også oplever, hvad ægte vild natur er og din fremmedgørelse for den verdens natur vi alle lever i, bliver mindre. Du kommer hjem med trofæer og natur-oplevelser, som lagrer sig i din erindring og som på en eller anden måde, bliver en del af dig.

Holmelund Jagtrejser vil med en personlig betjening fra første færd søge at servicere dig bedst muligt. Ofte starter en jagtrejse med et besøg på Holmelund, hvor vi vil formidle vores viden bedst muligt over et let traktement.

For Holmelund Jagtrejser er eventyret og totaloplevelsen vigtig. Holmelund Jagtrejser vil gerne gå forrest, når nye jagtområder skal udvikles for danske eller nordiske jægere.

For dig der søger store oplevelser i livet, er Holmelund Jagtrejser en god partner at referere til. Vi vil gøre, hvad der står i vores magt for at leve op til dine forventninger. At arrangere jagtrejser til ødemarken, uanset hvor, bliver aldrig en rutinesag. Erfaringerne viser, at der er endog mange ubekendte faktorer, som kan få indflydelse på rejsens forløb. Vi har efterhånden et dybt kendskab til mange af disse faktorer og således grundlaget til at skabe den bedst mulige sikkerhed for et vellykket forløb. Er du derimod til stor sikkerhed på alle fronter, vil vi anbefale dig at jage i et hegn i Syd-Afrika.

Vi håber, at du er blevet fristet af vores introduktion og at du vil henvende dig for et uforpligtende tilbud.

Med venlig hilsen

Jan Freiheit Christiansen