(+45) 26 11 61 43 jan@holmelund-jagtrejser.dk

Jagtrejser til revirer i Nordamerika

Holmelund Jagtrejser har stor erfaring i at arrangere jagtrejser til velkendte rejsemål i Nord-amerika. I 10 år har vi arrangeret jagt for jægere i Montana (USA), British Columbia (Canada) samt Alaska (USA).

Holmelund Jagtrejser betegner revirerne i Alaska og British Columbia, hvor vi jager fra hesteryg, som revirerne hvor du i noget af  klodens smukkeste natur kan opleve åndeløse naturscenerier og de største naturoplevelser. Her findes der stadig ødemark, hvor man kan være i tvivl om mennesket nogensinde har været. Naturen her rummer samtidig de stolteste og største trofæer at hjembringe. Moose der vejer over et ton og med et gevir der kan nå et spænd på nær de 180 cm. Kolossale Bjørne med en længde op til 330 cm etc.

I 10 år har vi formidlet jagt på

  • British Columbia (Canada): Moose, Mountain Goat, Caribou, Ulv samt Grizzly & Sortbjørn dels ved Fort St. James og ved Dease Lake i det nordlige British Columbia .
  • Alaska (USA) Efterårsjagt fra hesteryg Moose & Dallsheep – Forårsjagt på Brunbjørn (Kodiak Island)
  • Montana (USA) Efterårsjagt fra hesteryg på Elk/Wapiti, Mule Deer og Whitetail

På det samme kontinent har Holmelund Jagtrejser samarbejdsaftaler med outfittere, der råder over de bedste revirer for så vidt: Isbjørn, Hvalros, Moskusokse og Caribou. Disse revirer er beliggende på Vest-Grønland og i The Northern Territory på den canadiske østkyst.