(+45) 26 11 61 43 jan@holmelund-jagtrejser.dk

Jagtrejse efter Moose i British Columbia-Nord

0
Send Us An Enquiry
Send Us An Enquiry
Navn*
Email*
Din Besked*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3228

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

(+45) 26 11 61 43

jan@holmelund-jagtrejser.dk

Reviret ved Dease Lake, British Columbia:

Oplev indian summer i den ægte vildmark og  jagt på Moosetyr i brunsten, fra hesteryg, i det nordligste British Columbia

Moose jagt evt. kombineret med Sneged, Sort bjørn eller Caribou. Stone sheep er også en mulighed.

Holmelund Jagtrejser kan  tilbyde dig en anderledes jagt på Moose under brunsten i det nordlige British Columbia tæt ved grænsen til Yukon.

Successraten er her over 95 % og den gennemsnitlige Bull-moose ligger på 50 inch , men der er på reviret nedlagt moose på 64 inch.

Jagtreviret er på 1.750.000 hektar bestående af store plateauer, bjergsider, flod-dale samt spredt bevoksning af skov og det er netop den spredte skov-bevoksning kombineret med en stor og stærk bestand af Moose & Caribou som gør dette revir helt unikt at jage i. Jagten foregår her som på Alaska udelukkende fra hesteryg og man rider fra det ene udsigtspunkt til det næste, hvorfra man forsøger at spotte Moose, Caribou, Sneged, Sort-bjørn eller stone Sheep.

Denne jagtform stiller krav til udholdenhed og evnen til at begå sig i ødemarken. Med udgangspunkt fra Base-camp rides der til Huntcamps – kan være canvas-telte eller bjælkehytter og man vender først tilbage til Main-camp efter endt og forhåbentlig succesfuld jagt.

Adgangen til dette jagtrevir et en smule besværlig. Der flyves først fra Danmark til Smithers. I Smither skal du selv leje en bil og køre den meget smukke tur til Dease Lake, hvilket varer ca. 6 timer (600 kilometer), før du møder min samarbejdspartner.

Fra Dease Lake skal du nemlig med vandflyver tilbagelægge de sidste kilometer transfer til Main Camp. 

Når du så omsider er fremme, står der en veltrimmet og yderst professionel organisation, der vil gøre alt for at opfylde dine vildmarksdrømme.

En af årsagerne til det relativt høje omkostningsniveau, er at dette enestående revir er beliggende i et særdeles svært tilgængeligt område. Derfor er jagttrykket yderst beskedent og samtlige vildtarter i området opnår en høj gennemsnitlig alder og selvsagt er mulighederne for store trofæer indlysende. Ovenstående argumentation er din garanti for at der er tale om kvalitetsjagt. At min outfitter har en succesrate på over 95 %, gør ikke tilbuddet mindre attraktivt.

Holmelund Jagtrejser har senest haft 3 jægere på reviret i 2019 og successen var ikke til tat tage fejl af. Efter få dage på hesteryg havde alle 3 kammerater nedlagt store og gamle Moose-tyre.

Og sådan er det gået hver gang Holmelund Jagtrejser har haft kunder hos denne Outfitter. Han kan om nogen levere varen og vores kunder har alle været fuldt tilfredse.  Så før du booker en måske billigere jagtrejse til det Nordlige British Columbia vil jeg anbefale dig at vurdere om vores tilbud måske i virkeligheden er det bedste og billigste.

 

Jeg vedhæfter en e-mail fra Jack, som jeg nedenfor vil oversætte.

Jan

“As you will see I have attached photos of my area and a bit of how we conduct our hunts , we have as good of string of ponies as you or your clients will ever be on , our crew and equipment are exceptional as well as our hunting area . We are situated only 120 KM from the Yukon boarder , many of my clients have hunted Alaska and the Yukon and NWT and come to me and shot larger Moose with me !

You need to understand the geography a little bit in BC , we are on the west side of the rockies , we have MUCH less resident pressure, we have very large Mountain Caribou opposed to the east slope who have allot of resident pressure and not much for Caribou but Elk instead. It is almost unheard of for us and our hunters to run into resident hunters”

Oversættelse:

“Af billederne fremgår hvilket miljø og hvordan vi gennemfører vores jagter. Vores heste er velplejede og de bedste I vil møde i vildmarken. Vores mandskab og udstyr er det bedste ligesom vore jagtrevir er det.

Jagtreviret er beliggende 120 km from grænsen til Yukon. Mange af mine klienter har jaget I Alaska, Yukon pg North West Territoriet og har jaget hos mig og nedlagt større moose her.

Det er nødvendigt, at du forstår geografien I British Columbia. Vi er belligende på den vestre side af Rocky Mountains. Vi har næsten intet pres fra lokale jægere. Vi har meget store trofæer, i modsætning til jagtrevirerne på østsiden hvor jagttrykket fra lokale jægere er stort. Her har de dog wapiti I stedet. Det er nærmest uhørt at møde lokale jægere på vort revir.”

 

 

Hvad er inkluderet ?

Pris for ophold/fuld service under 10 dages jagt på moose på et fantastisk revir, der kan sammenlignes med Alaska revirerne, inklusive trofæafgift for en bull-moose hunting license, royality, tax, moosetag, ulvetag floatplane Dease lake – huntcamp/return samt flybillet København – Smithers/retur .

Ved USD-kurs Dk.kr. 6.25

I alt 123.500

 

Hvis der ikke nedlægges en Moose returneres der ikke noget trofæafgift.

 

Hvad er ikke inkluderet ?

Transfer fra Smithers til Dease lake, overnatning på hotel og forplejning før og efter ophold i jagtområdet, gebyr for våbentransport med flyet, canadisk våbentilladelse, rejseforsikring som kan tilkøbes samt drikkepenge er eksklusive.

Ved nr. 2 trofæ, vil du påføre dig omkostninger til tags plus ca. Kr. 48.000 for ekstra trofæ ( sneged, caribou )

Succesraten på moose er tæt på 100 %, men skulle du være uheldig ikke at nedlægge en moose-tyr, er der ingen kompensation eller tilbagebetaling af trofæafgift. Trofæafgiften for nummer 2 trofæ, betales ubeskåret tilbage.

 

Photos