(+45) 26 11 61 43 jan@holmelund-jagtrejser.dk

Jagtrejse efter Tjurkok i Bulgarien

0
Price
Price
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2352

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

(+45) 26 11 61 43

jan@holmelund-jagtrejser.dk

Jagt på Tjurkok i begyndelsen af Maj måned

JAGTREVIRET IZVORA

Det statslige jagtreviret Izvora er en del af det meget vildtrige storvildtterritorier i Smolyan skovdistrikt. Reviret er beliggende i den midterste del af Rhodope-bjerget og dækker omkring 20.000 ha. 16 200 ha er skov og resten er åbne arealer.
Biotopen er meget rig og forskelligartet. Relieffet er typisk bjergrigt og i nogle dele alpint med højder fra 759 m.o.h op til 1900 m.o.h. i. Nåletræarterne er dominerende – hovedsageligt fyrretræer, men også enebær og elletræer. Op til 1200 m i højden spreder bøge- og hovedsagelig løvskov.

Izvora er et af de mest berømte bulgarske jagtområder. Mange berømtheder i jagtsamfundet har været vores gæster. Det er et af de steder med ekstraordinær vildtvariation, hvor du kan jage alle jagtarter, der er hjemmehørende i Bulgarien, og dette sker i frit område!

De forskellige relieffer, mange åer, bjergsøer og floraens mangfoldighed er de grundlæggende forudsætninger for den gode bestand af kronhjort, gemser, vildsvin, muflon, dåvildt og kronvildt.
Vi jager fra hochstands og ved pürsch. På grund af den perfekte biotop og de enorme enorme arealer, der ikke bliver forstyrret af mennesker, er det muligt at nedlægge rigtig gamle hanner med rigtig god trofækvalitet.

På grund af den meget store mængde skov i området, spreder kronhjorten sig over hele territoriet. Chancerne for at nedlægge en god gammel typisk bjerghjort i klassen 5 – 8 kg eller endnu tungere er i brunstsæsonen meget høj.

Vildsvinet bebor de våde områder omkring åer floder og søer. Trofæ-kvaliteten er meget høj. Du kan ganske nemt nedlægge en guldmedalje. Mere end 260 vildsvin er blevet skudt i løbet af den sidste sæson og hovedsageligt ved pürsch og fra hochstand i efterårs-/vintersæsonen.

Gemsen og muflonen indtager bjergets klippefyldte bjergskråninger. Den bedste periode for muflonjagten er i deres brunst i november. Trofækvaliteten er meget god. Et gammelt og godt trofæ vil være i 75 cm til 85 cm klassen.
Vær venligst opmærksom på jagtperioden for gemser i Bulgarien! Jagtterminen er anderledes end de sædvanlige i europæiske lande: Hunner er fra 15. september til slutningen af oktober, og hanner er fra 1. november til 15. januar. I brunstsæsonen i november er jagten lukket! Bukkene har også åbent fra 10. april til 10. maj.

Izvora er et af de bedste områder for tjurjagt i Bulgarien. De er i de højere bjergdele over 1600 m. Denne pragtfulde fugls kurmageri foregår i meget gamle fyrretræer og er ofte svært tilgængelig. Jagten er velforberedt af de professionelle jægere og næsten 100% vellykket.

Rådyr er mere i det åbne område som skovenge og lysninger. Trofækvaliteten er god. Bukkene her er i gennemsnit 200g til 350g. Det største trofæ sidste år vejer tæt på 400 g netto.

Det bedste tidspunkt er begyndelsen af sæsonen fra 1. maj.
Pürsch-jagt er stærkt at anbefale især for gemser, kronhjorte og råbukke. En god sportslige form er en fordel samt det åndbare membrantøj.
Skydestokken ville være meget nyttig for et sikkert skud.
Jagtlodgen ligger tæt på byen Devin. Dette er i centrum af området og adgangen til hver del af reviret herfra er meget god. Huset er renoveret og komfortabelt indrettet i bulgarsk tradition. Gæsterne kan nyde den smukke stemning, god service og fremragende køkken.
Der er mange muligheder for sightseeing i regionen. Vi giver dig gerne nogle tips eller guider dig på denne ture.

Inkluderet i prisen

7 dages rejse, 6 overnatninger med fuld forplejning samt 5 dages jagt:

Ophold i dobbeltværelse, fuld forplejning, 1 x 1 guiding, tranport i revir, Bulgarsk våbentilladelse og forsikring, tolkservice, markpræparering af trofæ

I alt kr. 14.500

Trofæafgift pr. Tjurkok

I alt kr. 12.500

Anskudt Tjurkok

I alt kr. 6.500

Trofæafgift pr. Ulv

I alt kr.    7.500
I alt kr. 27.000

Eksklusive prisen

Flybillet Billund – Sofia/retur, gebyr for våbentransport med flyet, transfer fra Sofia til jagtrevir pr. bil a Euro 0,7 pr. kilometer, trofæafgifter, alkohol, enkeltværelse EURO 20 pr. nat samt drikkepenge

Map
Photos