(+45) 26 11 61 43 jan@holmelund-jagtrejser.dk

Jagtrejse efter Moose i British Columbia-Midt

0
Send Us An Enquiry
Send Us An Enquiry
Navn*
Email*
Din Besked*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

4064

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

(+45) 26 11 61 43

jan@holmelund-jagtrejser.dk

Oplev indian summer i den ægte vildmark og jagt på Moosetyr i brunsten i det centrale British Columbia

Holmelund Jagtrejser kan tilbyde dig jagt på Moose under brunsten i Omineca-distriktet i British Columbia hos min samarbejdspartner, der er tysker fra Lübeck, men som har rådet over reviret siden 1998.

Jagtområdet er beliggende i bjergmassiver tæt ved Rocky Mountains. Prince George er byen hvor du lander efter indenrigs, at have fløjet fra Vancouver.

Du bliver afhentet i lufthavnen og kører via Vanderhoof og Fort St. James mod nord indtil vejen ender. Som sagt er min samarbejdspartner født og opvokset syd for den dansk/tyske grænse, men er efter at have gennemført uddannelse i vildtforvaltning og jagt parttime immigreret til Canada og har siden 1998 drevet egen outfitter-virksomhed med succes. Der udbydes jagt på Sortbjørn, Wapiti, Caribou, Moose, Sneged, Ulv og Los. Holmelund Jagtrejsers samarbejde har eksisteret siden 2006.

Jagtreviret er på 2 mill. acres. Bjergene i området er få, dog med Mount Mc.Kinnon på 1600 meters højde som det højeste. Kendetegnende for området er endvidere, at skovene er lyse og åbne fyldt med søer, floder og bække. Der er masser af svampe, bær og andre frugter og området er derfor særdeles attraktiv som fourageringsområde for moose og bjørn

Succesraten er høj. Min samarbejdspartner havde 100 % succesrate i 2013 med 15 moose-tyre, men selvfølgelig afhænger succesraten også af jægerens færdigheder. Indenfor de sidste 10 år har succes-raten ligget mellem 80 og 100 %.

Jagten foregår typisk ved at man i bil eller på ATV kører frem til attraktive brunstpladser hvorfra man ved anstand eller pürsch forsøger at kalde tyrene frem. Jens har et indgående kendskab til hvilke brunstpladser der er attraktive, typisk beliggende nær de mange søer eller lysninger i området.

En anden måde er at flyve højt op i bjergene, lytte til moosens grynt fra teltet hvor du overnatter og næste dag spotte eller kalde tyren frem.

Inkluderet i reviret er 2 floder, som gennemløber et meget attraktivt moose-terræn – Nation River og Omeinica River. Jagten foregår ved, at der i båd tilbagelægges mange kilometer op af floden til områder hvor Jens ved, at de store bull-moose mødes under brunsten. Her opslås der telt og jagten fortsættes til fods.

Trofæerne ligger i gennemsnit på mellem 45 til 55 inch eller tommer.

Området er for 50% rimeligt fladt med søer og floder og rimelig god infrastruktur med stier og veje. Oppe i bjergene er det selvsagt anderledes.

Der er et fantastisk fiskeri i området efter ørred af ganske pæne størrelser.

Der er ingen tvivl om, at jagtområdet i Omenica distriktet er suverænt og er velkendt for at rumme en tæt bestand af Moose med aner i retning af den vandrende Yukon Moose fra det nordlige Canada.

Min samarbejdspartner, som jeg er sikker på, vil gøre hans bedste for at leve op til dine forventninger er Holmelund Jagtrejser sikkerhed for at bibringe dig nogle mindeværdige oplevelser.

Indkvarteringen foregår i en rummelig bjælke-lodge med varm vand, el fra generator og hvor der serveres solide måltider morgen og aften. Midt på dagen under jagten udleveres en madpakke.

Ved jagt i ødemarken forventes, at man deltager på lige-fod under jagten. D.v.s at forberedelse af ildssted og deltage i diverse praktiske foranstaltninger, såsom f.eks at være behjælpelig med bjergning af kødet er en naturlig del af jagten.

 

Hvad er inkluderet ?

12/10 dages jagt på moose-tyr, inklusive trofæafgift

Jagt og ophold i 12/10 dage inklusive:

Transfer mellem Base Camp og Prince George
Flybillet Danmark – Prince George
En autoriset guide
Fuld kost og logi
Bruge af båd og andre fartøjer
Fieldpreparation of trophies
Jagtlicens og andre licens omkostninger
Jagttaxes, Canadian vat og royality
Og en moose-tyr.

I alt kr. 59.500 –

Der betales kr. 4.500 trofæafgift retur, hvis jagtrejsen afvikles uden succes.

Jagtrejse kan udvides til 16/14 for yderligere kr. 12.000, som vil forøge din succesrate.

Evt sortbjørn inkl. tag kr. 7.500

Ekstra ved Fly-in camp Can. dollars 3.000

Hvad er ikke inkluderet ?

Eventuel ophold og forplejning, canadisk våbentilladelse, canadisk visa, gebyr for transport af våben med flyet samt drikkepenge er eksklusive.

Photos