(+45) 26 11 61 43 jan@holmelund-jagtrejser.dk

Jagtrejse efter Moskusokse om sommeren i Grønland

0
Send Us An Enquiry
Send Us An Enquiry
Navn*
Email*
Din Besked*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2220

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

(+45) 26 11 61 43

jan@holmelund-jagtrejser.dk

Holmelund Jagtrejser kan tilbyde en Moskus-jagt fra den 15. august til den 01. november i noget af Grønlands smukkeste natur. Du får mulighed for at jage tæt på indlandsisen, fiske fjeldørred samt under dine pürsch på Moskusokse, at få det bedste indtryk af denne natur, som utvivlsomt vil forankre sig i din bevidsthed som en pragtfuld oplevelse.

Vejrliget på Grønland kan være forudsigelige fra høj solskin med 15 plus grader til frost med blæst kulde og sågar snevejr, men ofte er vejret godt.

Vores tilbud til dig er et autentisk tilbud, hvor du forventes at give en hånd med undervejs og hvor jagten afvikles med grønlændere, men hvor du foruden lystfiskeri også har mulighed for andre vildarter Caribou, Polarræv, Snehare, Rype, Gæs og Ænder.

Jagterne har tæt på 100% succesrate, men der jages 2 x 1. For et tillægsbeløb er 1 x 1-jagt muligt.

Whats included in this tour?

Tur 1 & 2: 8/7 dages jagt 2 x 1. – Kørsel og sejlads til camp, ingen vandring. Stor chance for “nemme” moskusokser.

Tur 3 – 6: 8/7 dages jagt 2 x1. – Kørsel, vandring og sejlads til lejr. Der skal vabdres ca. 7 km med bagage og trofæer skal bæres tilbage til byen.

Tur 7 – 9: 8/7 dages jagt 2 x 1 – Kørsel og sejlads til lejr., minimal vandring til lejr. Trofæer og kød transporteres med hundeslæde.

 

Rensdyrjagt (august og september) – kr. 29.000

Moskusjagt (juli-august og september) – kr. 37.000

Whats not included in this tour?

Flybillet København – Kangerlussuaq/retur samt forsendelses-omkostninger af trofæer til Danmark er ikke inkluderet,  Du skal også selv have sovepose med samt passende beklædning. Ophold og forplejning udenfor huntcamp, rejseforsikringer, gebyr for våbentransport med flyet samt drikkepenge er også eksklusive.

Photos