(+45) 26 11 61 43 jan@holmelund-jagtrejser.dk

Jagtrejse efter Moose på Kamchatka

0
Send Us An Enquiry
Send Us An Enquiry
Navn*
Email*
Din Besked*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2831

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

(+45) 26 11 61 43

jan@holmelund-jagtrejser.dk

Holmelund jagtrejser har afviklet succesfulde jagtrejser til Kamchatka på Moose. I september og oktober er der fare for at jægeren vil tilstræbe både at jage Brun-bjørn og Kamchatka-Moose under samme jagt, hvorfor terminen placeres mellem 2 to arters prime-terminer. Det er vores smertelige erfaring, at det skal man ikke prøve på. Enten skal jægeren vælge en Brunbjørnejagt i slutningen af august eller en Moosejagt i slutningen september, hvis man vil opleve en succesfuld. Kombinationsjagten er ikke anbefalelsesværdig.

 

Under Moose-jagten i slutningen af sepetember & oktober er man afhængig af begyndende løvfald  for gennemsigtighed i reviret og brunsten som gør at Moosen bevæger sig mere omkring. Hverken løvfaldet eller brunsten starter før at det bliver koldt i vejret og når det bliver koldt i vejret fortrækker brunbjørnene til skovene.

Holmelund Jagtrejser kan derimod varmt anbefale, at du i stedet vælger vinterjagt fra snescooter som de seneste år har været afviklet med en høj succesrate i en region hvor verdenrekorden blev nedlagt i 2017 –  i Kozyrevsk regionen, hvor Holmelund Jagtrejser har eksklusive rettigheder i Skandinavien.

Jagtrejsen afvikles over 12 dage, hvorunder du vil have mulighed for at nedlægge verdens største Moose med gevirvægt op til  55 kg. og med et spænd på op til 183 cm.

Jagten afvikles som sagt ved at du er placeret i en slæde bag ved sne-scooteren. Store afstande tilbagelægges således og det kan selvsagt være koldt at sidde i slæden i mange timer. Når friske spor af Moosetyr lokaliseres eftersættes der til fods på ski eller snesko.

Opholdet afvikles i opvarmede bjælkehytter, hvor en kok sørger for gode måltider.

Vejret kan svinge fra temperaturer mellem minus 10 til minus 25.

Jagtrejsen afvikles i perioden 20. november til 15. december

Hvad er inkluderet i turen?

14 dages jagtrejse inklusive 7 dages jagt fra snescooter i Kozyrevsk region:

I alt – kr. 60.000

 

Trofæafgift, hvis der nedlægges Moose-tyr:

I alt – kr. 38.000 – (Trofæafgift for evt. nr. 2 moosetyr koster kr. 42.000)

Der betales kr. 35.000 retur hvis jagten afvikles uden succes, herunder uden anskydning

Helikopter transfer hvis I er 2 jægere ud af en gruppe på 4 – pr. person:

I alt – kr. 18.500 (Endelig pris afhænger af antal deltagere i grupen)

Flybillet København – Petropavlovsk/retur

I alt – ca. kr. 6.500 (Kan variere afhængig af købstidspunkt)

 

I alt kr. 123.000

 

Inklusive er endvidere: Omkostninger til licenser, visa-invitation, russisk våbentilladelse, meet and greet i Moskva, guiding service under hele turen, engelsk talende oversættelse, ophold og forplejning i camp samt markpræparering af trofæer.

 

 

Hvad er ikke inkluderet i turen?

Eksklusive russisk visa, ophold og forplejning udenfor huntcamp, rejseforsikring som kan tegnes via Holmelund Jagtrejser, evt. transfer i Moskva, gebyr for våbentransport med flyet, forsendelse af trofæ samt drikkepenge.

Photos