(+45) 26 11 61 43 jan@holmelund-jagtrejser.dk

Moose – Kamchatka – Rusland

0
Send Us An Enquiry
Send Us An Enquiry
Navn*
Email*
Din Besked*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

77

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

(+45) 26 11 61 43

jan@holmelund-jagtrejser.dk

Holmelund jagtrejser har afviklet succesfulde jagtrejser til Kamchatka på Moose, men vi må også erkende at vi har afviklet jagtrejser uden den store succes. I september og oktober er der en latent fare for at man vil tilstræbe både at jage Brun-bjørn og Kamchatka-Moose under samme jagt, hvorved man let kommer til at placere terminen mellem 2 terminer med manglende succes tilfølge.

Under Moose-jagten i slutningen af sepetember & oktober er man afhængig af begyndende løvfald  for gennemsigtighed og brunsten som gør at Moosen bevæger sig mere omkring. Hverken løvfaldet eller brunsten starter før at det bliver koldt i vejret og når det bliver koldt i vejret fortrækker brunbjørnene skovene. Der er altså nogle vilkår som spiller alvorligt ind for dine muligheder for succes.

Holmelund Jagtrejser anbefaler derfor, at du i stedet vælger vinterjagt fra snescooter som de seneste år har været afviklet med en høj succesrate. Jagtrejsen afvikles over 12 dage hvorunder du vil have mulighed for at nedlægge verdens største Moose med gevirvægt op til  55 kg. og med et spænd på op til 183 cm.

Jagten afvikles fra snow-mobile. Store afstande tilbagelægges og når friske spor af Moosetyr lokaliseres eftersættes der til fods på ski eller snesko.

Opholdet afvikles i opvarmede bjælkehytter hvor en kok sørger for gode måltider.

Vejret kan svinge fra temperaturer mellem minus 10 til minus 25.

Jagtrejsen afvikles i perioden 20. november til 15. december

Whats included in this tour?

  • 12 dages rejse og ophold med inkluderet 7 dages jagtafvikling 1 x 1, invitationletter, russisk visum, møde i Moskva lufthavn, våben import/exporttilladelse, turistjæger afgift og veterinært eksportdokument, flybillet Danmark - Petropavlovsk/retur. Endvidere er al transfer fra Petropavlovsk til Milkovo/Kozyrevsk og videre til huntcamp/retur, engelsk talende oversætter, alle måltider i huntcamp, trofæafgift for en Moosetyr samt markpræparering af trofæ inkluderet. Retur ved manglende mulighed for at nedlægge en Moose er kr. 15.000

Whats not included in this tour?

  • Ophold og forplejning udenfor huntcamp, gebyr for våbentransport med flyet, rejseforsikring (som kan tilkøbes), forsendelse af trofæer samt drikkepenge
Photos