(+45) 26 11 61 43 jan@holmelund-jagtrejser.dk

Jagtrejse efter Thar & Gemse – New Zealand

0
Send Us An Enquiry
Send Us An Enquiry
Navn*
Email*
Din Besked*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3036

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

(+45) 26 11 61 43

jan@holmelund-jagtrejser.dk

Jagten på thar og gemse på New Zealand bidrager med naturoplevelser af de helt store dimensioner. Første gang vi var på jagt på New Zealand, fik vi umiddelbart den tanke, at hvis der fandtes et paradis på jord, ville det se ud som udsigten her; tværs over Lake Tekapo, med sit turkis blå smeltevand, den kridhvide dis som lå på overfladen, den dybgrønne bund af “de sydlige alper”, sneen på toppene og herover den krystalklare blå himmel. Det kan ikke beskrives.
Vil du jage i dette paradis, må jeg stærkt anbefale, at du vælger at lade dig guide af en lokal og professionel jæger, hvis man er målrettet efter at få et trofæ med hjem.Vi har på egen krop måttet erkende, at det er farligt at færdes i de meget krævende Sydlige Alper, navnlig hvis man vil bestige disse fra vest. Områderne er ufatteligt store og svært tilgængelige, og det tager dagevis med store anstrengelser til følge, at bevæge sig over blot kortere afstande. Det er velkendt, at disse omstændigheder har skabt bristede illusioner hos mangen New Zealand-jæger, der efter store anstrengelser, ikke har været i stand til at lokalisere hverken thar eller gemse og ofte også har pådraget sig fysiske skader af større eller mindre omfang. Dagene går hurtigt på New Zealand. En af årsagerne er de store afstande man typisk tilbagelægger i bil. Jeg kan kun anbefale, at man arrangerer sig så effektivt som muligt. Tharen´s trofæ er absolut top-trofæet man får mulighed for at bringe med sig hjem, hvis jagten lykkes.

Bull-tharens trofæ ligger typisk i størrelsesordnen 10 – 14 inches. Dens karakteristiske løvemanke er utrolig smuk, men størst og smukkest fra slutningen af maj og henover vinteren på New Zealand. Tharen lever fra ca. 1200 meters højde og opefter og kræver selv sagt en rimelig fysisk form at opsøge og nedlægge. Gemserne lever fra ca. 1200 m højde og nedefter og er ligeledes i deres pels flottest fra midten af maj og vinteren ud.

Vores samarbejdspartner har haft generationsskifte, hvorunder det de seneste år har være nevøen til vores samarbejdspartner, som har taget over. Holmelund Jagtrejser har hvert eneste år tilfredse kunder som returnerer og som kan bidrage med positive referencer. Vi har absolut tillid til vores “nye” samarbejdspartner som de seneste 3 år har skabt grundlaget for succesrige  jagtrejser for vores kunder.

Succesraten er tæt 100 %.

 

Whats included in this tour?

Private Area

Din fysiske form er meget afgørende for din jagtlige succes på New Zealand. Imidlertid hvis din fysiske form er under normal og du sædvanligvis ikke bedriver tiden med fysisk træning, vil vi anbefale jagt på private land. Succesraten er her marginalt bedre, trofæerne er marginalt bedre og de fysiske anstrengelser for at nedlægge en thar er markant lettere. Typisk vil du kunne spotte thar fra bjergveje og efterfølgende starte pürschen. De bedste måneder for thar jagt er marts , april og maj.

Prisen på private area, er så til gengæld en smule højere.

Hvis I er 2 jægere kan vi tilbyde en 5 dages thar-jagt inkl. ophold og forplejning, transfer fra Christchurch eller Queenstown/retur, samt Bull-thar til:

I alt ved 2 x 1                                               kr. 32.750

Hvis du kommer alene kan vi tilbyde samme jagt til                                                                          

I alt ved 1 x 1                                                kr. 47.750

Public Area

Er du i relativ god form kan vi derimod varmt anbefale en Wildernes-tur i Public Area. Vores samarbejdspartner kender bjergene som sin egen bukselomme og ved hvor der både befinder sig gode bestande af Thar og Gemse. Jagten afvikles typisk med udgangspunkt fra vestkysten nær Mount Cook eller Fox gletscheren. Inkluderet i prisen er helikopter transfer op i bjergene og retur. Opholdet finder sted i primitive spike camp, hvor vores samarbejdspartner anretter måltiderne over bål eller blus.

Succesraten på disse jagter er høj.

Hvis I er 2 jægere kan vi tilbyde en 5 dages thar-jagt inkl. ophold og forplejning i spike camps, helikopter-transfer, transfer fra Christchurch eller Queenstown/retur, samt Gemse & Bull-thar til:

I alt ved 2 x 1                                              kr. 28.750

Hvis du kommer alene kan vi tilbyde samme jagt til                                                                              

I alt ved 1 x 1                                               kr. 37.750

Whats not included in this tour?

Flybillet fra Danmark/retur er eksklusive ligesom evt. gebyr for transport af våben med flyet, New Zealandsk våbentilladelse, rejseforsikring (Kan tilkøbes), ophold og forplejning udenfor huntcamp samt drikkepenge er eksklusive.

Photos