(+45) 26 11 61 43 jan@holmelund-jagtrejser.dk

Jagtrejse efter Blackbuck og Vandbøffel i Argentina

0
Send Us An Enquiry
Send Us An Enquiry
Navn*
Email*
Din Besked*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3363

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

(+45) 26 11 61 43

jan@holmelund-jagtrejser.dk

Argentina dækker en overflade på 2,8 millioner kvadrat kilometer. Ca. 54 %af landet betegnes som græsland eller savanne – Pampaen – 23 % beliggende på plateauer og de sidste 23 % udgør det bjergrige område  ved Andesbjergene mod vest.

Argentina er et spændende land at besøge både for jægeren, men også hele hans familie, der kan opleve en ferie i komfortable omgivelse, ja nærmest i luksus under varme himmelstrøg til særdeles overkommelige priser.

Holmelund Jagtrejser har et tæt samarbejde med den 4. største jordbesidder i Argentina, hvor i særdeleshed Free Range- farmen San Eduardo beliggende 135 kilometer vest for Santa Rosa er en kærkommen oplevelse at besøge.  Farmen har historiske aner tilbage til 1907, hvor Don Juan Harriet etablerede farmen efter at have købt 5.000 køer og 50.000 får af de lokale indianere. Farmen er på 26.000 hektarer og et sandt fugle og vildt paradis. Som besøgende bliver man overvældet af fuglerigdommen som bl.a består af adskillige papegøje-arter, men også de farvestrålende flamingoer som vader rundt i de mange lavvandede søer er et umådeligt smukt skue. På La Pampas møder man gang på gang strudser, der løber om kap med landcruiseren. Doves, pigeons, ænder og gæs er talrige, ligesom rovfugle der svæver højt over det hele.

På La Pampas er det især Black-bucken som stiller sig synligt til skue, men altid ude på 3 – 400 meter afstand og ikke nem at komme tættere på. Med sine sort hvide aftegninger, sine smukke snoede horn er denne art  et markant og attråværdigt jagtobjekt. Imidlertid er det kronhjortene som på ejendommen får størst opmærksomhed. Igennem flere årtier har man importeret nyt blod til den stationære bestand af kronvildt i håb om at skabe større og tungere trofæer. Største nedlagte hjort indtil videre er opmålt til 211.48 CIC og nedlagt af en Mr. Angel Cigliuti. Endvidere forekommer der store bestande af vandbøfler samt vildsvin på reviret. Vizcachasen skal ej forglemmes. En gnaver på størrelse med en hare, men som lever i store kolonier og faktisk minder mere om et murmeldyr. Jagten foregår efter solnedgang ved pürsch med lygte på pampassen og er særdeles underholdende.

I køkkenet står masterchiefen, som er italiensk herkomst, uddannet kok og gourmet og som eksempelvis kunne berolige os med, at selvom om det anrettede måltid lige så godt kunne være serveret på den danske restaurant Noma, ville han forsikre os om, at vi ikke ville blive syge af spise maden, som det var var tilfældet på Noma. Ja den bemærkning havde vi ikke lige ventet herude midt i La Pampas for enden af en 75 kilometer lange og støvede jordvej.

Holmelund Jagtrejser har med stor succes afviklet jagtrejser til dette revir i flere år og vil med glæde henvise til tilfredse referencer.

Hvad er inkluderet i turen?

Eksempelvis:

5 overnatninger på San Eduardo

inklusive 4 jagtdage        = USD  2.000

1 stk. Black Buck              = USD  1.500

1 stk.Vandbøffel               = USD  4.000

1 stk Vildsvin                    = USD      500

I alt                                    = USD   8.000

Pakkerabat på 15%         = USD    6.800

Ved dollarkurs – dk.kr. 6,75

I alt                                     = Dk.kr. 45.900

Hvad er ikke inkluderet i turen?

Flybillet Danmark – Buenos Aires/retur : Ca. USD 1.000
Transfer i Buenos Aires : USD 200
Flybillet Buenos Aires – Santa Rosa/retur : USD 300
Transfer Santa Rosa – San Eduardo/retur : USD 60
Big Game License : USD 300
Leje af riffel pr. dag x 4 : USD 200

Total : USD 2.060

Ved dollarkurs – dk.kr. 6,75 : Dk.kr. 13.900

Eksklusive er endvidere ophold og forplejning udenfor jagt-camp, rejseforsikring samt drikkepenge.

Photos