(+45) 26 11 61 43 jan@holmelund-jagtrejser.dk

Jagtrejse efter Leopard i Zimbabwe

0
Send Us An Enquiry
Send Us An Enquiry
Navn*
Email*
Din Besked*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2532

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

(+45) 26 11 61 43

jan@holmelund-jagtrejser.dk

Safari i Zimbabwe

Eksklusiv, primitiv, dyr og billig. Holmelund jagtrejser kan tilbyde safaris i Zimbabwe, det tidligere Rhodesia, for enhver smag og pengepung.

Netop hjemvendt efter 4 ugers research, jagt og lystfiskeri i Zimbabwe, er man fyldt helt op med flotte uforglemmelige oplevelser, knyttet til dette smukke land med sin hjertevarme og smukke befolkning.

Holmelund Jagtrejser har allerede mange bøfler, elefanter og antiloper på samvittigheden, men seneste resarch gør, at vi føler os særdeles godt klædt på for individuel rådgivning og henvisning til netop det jagtrevir, som lever bedst op til dine præferencer.

Holmelund Jagtrejser kan nu tilbyde safaris på anerkendte statslige, kommunale og private revirer inkluderende, tør jeg godt sige, de bedste revirer i Zimbabwe, måske i Afrika.

Sporene efter kolonitiden har fortsat stor indflydelse på kulturen i Zimbabwe. Om man er hvid eller sort i Zimbabwe, man bærer stadig på et koloni-vestligt kulturmønster, med et kraftigt stænk af britisk humor og normsæt i relation og adfærd.

Oplevelsen er stortartet, når man i forventningens glæde sætter sig op i det lille Cessna fly, som gør langvarig transfer i bil til en leg. Når man spotter antiloper, bøfler og elefanter fra flyet og når man efter ankomst nyder en toast samt “an English cup of tea” eller måske en gin og tonic med citron skiver og is.

Hvis man er heldig at jage på et revir op til Lake Kariba eller op til den mægtige Zambesiflod i nord, kommer man til at opleve et uforligneligt lystfiskeri på tigerfish, som er kendt for at kæmpe bravt og for deres store skarpe spidse tænder. En kombinationsferie med familien hvor 14 dage deles op med 7 dages jagt-safari og eksempelvis 7 dages ophold på luksus-touristresortet Chikwenya ved flodsengen af den mægtige Zambesi River er ideelt.

Denne kombination har vi selv lige afprøvet til vores fulde tilfredshed og glæde.

Holmelund Jagtrejser kan tilbyde BIG FOUR på klassiske safari-revirer, eksempelvis på 4 Matetsi-koncessioner  –  Gona Re Zhou samt The Bubye River Consortium.

Holmelund Jagtrejser kan tilbyde elefant, bøffel og leopard på de statslige revirer Matetsi og Deka og  og det kommunale camp-fire revir Dande South i nord.

Særdeles billig antilope, zabel og leopard-jagt kan tilbydes privat nær Kwe Kwe på Mazuri Range. Her kan du for få penge opleve det gamle Afrika hos Eleanor Lowe en karismatisk Karen Blixen look a like-lady, der kan fortælle fra et langt liv og som har oplevet rigtig meget i bushen sammen med hendes sorte familier.

Er du interesseret i en safari til Zimbabwe vil vi på Holmelund gerne invitere dig og dine nærmestepå en frokost, hvorunder vi vil informere og vise film og billeder fra de omtalte revirer.

Rejser du med Holmelund Jagtrejser yder vi endvidere den service, at du vil blive mødt af vores bagage-handling-team allerede i Johannesburg Lufthavn i Syd Afrika. På denne måde sikrer vi dig bedst muligt mod unødige forsinkelser, ligesom du med al mulig sandsynlighed vil få dit bagage helt til Harare eller Victoria Falls samme dag og med samme fly. Rigtig mange jægere har oplevet, at få en dårlig start på jagtrejsen med forsinkelser fordi bagagen ikke er med på flyet. Også denne irritation undgår du ved at benytte Holmelund Jagtrejser.

Holmelund Jagtrejser er en rigtig god kontakt, hvis det er de store katte som du interesserer dig for: Manke-løve, Leopard og Gepard.

 

Leopard-jagt flere steder i Zimbabwe, hvor med succes har afviklet leopard-jagter

Jagten afvikles bedst i de kølige måneder april, maj, juni og juli og kan tilbydes på forskellige vilkår i Matetsi/Deka-revirerne ved Victoria Falls i Zimbabwe. I Dande, Mukwichi og Chewore revirerne mod nord ved Zambesi river samt i det sydøstlige Zimbabwe tæt ved Save Valley, Gona Re Zhou og Krüeger National Park.

Alle katte-jagtene afvikles ved anvendelse af bait fra æsler, køer, antiloper eller bøfler. langt ventetid i torneskjul må forventes. Kameraer monitorerer kattenes aktiviteter ved baitet

For så vidt de statslige revirer er natjagt forbudt, men i alle camp-fire revirer er denne jagtform tilladt.

 

Whats included in this tour?

Daily rate & trofæafgift ved:

Victoria Falls – Matetsi 

Daily rate 16/14 dages –

USD 17.850 inkl. 2% levy tax –

Trofæafgift

USD 6.760 inkl. 4% levy tax –

I alt – USD 24.610

Zambesi Valley – Dande, Muwichi & Chewore:

Daily rate 14/12 –

USD 9.792 inkl. 2% levy tax –

Trofæafgift

USD 12.480 inkl. 4% levy tax –

I alt – USD 22.272

 

Whats not included in this tour?

Ophold og forplejning udenfor huntcamp, pre-bait & bait, afgift til National Guard, vat – USD 22,50 pr. dag, dip and pack – USD 650, Cites USD 300, evt. transfer, flybillet Danmark – Harare/Victoria Falls/retur.

Photos