(+45) 26 11 61 43 jan@holmelund-jagtrejser.dk

Jagtrejse efter Kri Kri Ibex i Grækenland

0
Price
Price
Navn*
Email*
Din Besked*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

4066
Jagt på Kri Kri Ibex

Jagt på Kri Kri Ibex på øen Sapientza

Kri Kri Ibexens latinsk navn er: Capra Aegagros Cretica

Jagtsæsonen er: November & December.

Sapientza er det eneste sted i verden hvor du kan jage ægte Kri Kri Ibex uden gener fra andre geder. Ibexen er kendetegnes ved en let-brun pels med et mørkt bånd omkring halsen. Kri Kri Ibexen lever i et beskyttet naturreservat. Kri Kri Ibexen er en mindre underart af Bezoar Ibexen.

Sapientza Mouflon latinske navn er : Ovis Ammon Musimon er en underart af Europæisk Mouflon og minder mere om Korsika fåret.

Jagtsæsonen er: November & December.

Jagten

Øen Sapientza er beliggende cirka 300 km fra Athen og jagten afvikles over 3 – 4 dage. I tilfælde af at båden ikke er i stand til at sejle de 20 – 45 minutters sejlads til øen pga. ex. høj sø kan jagten udsættes til næste termin. Hvis terminen var en fredag, vil det først være muligt at til sejle øen fra mandag. Jagten gennemføres indtil jægeren forhåbentlig nedlægger Kri Kri Ibexen. Øen højeste punkt er beliggende 200 meter over havet. Hvis Ibexen anskydes med schweiss-spor som følge betragtes denne som nedlagt og der vil ikke blive tilbagebetalt trofæafgift. Hvis Ibexen senere findes vil trofæet blive fremsendt til jægeren. Ligeledes vil der ikke blive refunderet noget trofæafgift, hvis jægeren har misbrugt 2 gode chancer for at nedlægge ibexen.

Hver jagtdag starter kl. 08:00 fra byen Methoni på fastlandet, hvor båden boardes sammen med ”foresty official”, jagt guide og alle jægere. Bådene der anvendes er godkendt til turist-sejlads. Der er 4 forskellige landgangspladser på øen hvor kaptajnen landsætter jægere og guides. Ankomst til øen vil være kl. 08:30 eller 08:40. Under hensyn til lokale restriktioner for natur-reservatet er ophold her forbudt fra kl. 14:00, hvor jagten afsluttes for denne dag.

Der må kun anvendes specielle haglgeværer, som stilles til rådighed for jægeren og ammunitionen der anvendes er slugs eller brennekekugler.

Jagtsæson

November og December

Varighed

4 dages ophold og 3 dages jagt

Prisen inkluderer

4/3 dages jagt 2 x 1 plus ophold og forplejning inklusive Kri Kri Ibex op til Guld/62 inch SCI –point.

 

I alt Kr. 52.500

Pris eksklusive

Hvis du ønsker at nedlægge størst mulige Kri Kri Ibex under denne jagt, skal der på forhånd indbetales yderligere –

I alt Kr. 35.000

Eksklusive er ophold og forplejning som ikke er inkluderet, flybilletter, rejseforsikring, konservator-omkostninger i Grækenland, forsendelse af trofæ samt drikkepenge

Map
Photos