(+45) 26 11 61 43 jan@holmelund-jagtrejser.dk

Jagtrejse efter Balearean Goat på Mallorca

0
Price
Price
Navn*
Email*
Din Besked*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3059

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

(+45) 26 11 61 43

jan@holmelund-jagtrejser.dk

Balearean Goat 

Vildgedens udbredelse er afgrænset til Mallorca og formodes at have levet her i over 4.000 år. Videnskabelige undersøgelser slutter at fønikerne introducerede vildgeden til Mallorca fra Øst-Europa. Vurderingen støttes af genetiske studier som fastslår at Balearean geden er i familie med både de velkendte Bezoar Ibex og Kri Kri- Ibexen som primært ny lever på øer i Grækenland.

Balerean goat har efter introduktionen for flere tusinde år siden etableret sin egen helt unikke art tilpasset naturen og bjergenes vilkår på Mallorca.

Jagten

Jagten er traditionel spot & stalk. Du bruger megen tid på at afsøge fjerne klippesider i håb om at lokalisere bukken. Myndighederne på Mallorca tillader kun afskydning af 100 individer hvert år, hvorfor jagten primært henvender sig til internationale trofæ-jægere.
I praksis er jagten tilladt året rundt sålænge licenser haves, men vi anbefaler at afvikle jagten i de koldeste måneder fra oktober til November. Jagten er ikke synderlig udfordrende i betragtning af de mange stier på reviret, men jagten afvikles i noget af det smukkeste natur og er rigtig spændende.

Jagtreviret

Jagtreviret er beliggende i det nordlige Mallorca i Formentor, nær byen Pollensa på en halvø og rummer 2.500 ha. med praktisk talt vand til alle sider. Her er der igennem årtier med offentlige og private midler iværksat naturpleje-projekter målrettet sikring af den ægte Balearean Goat. Projekterne har været succesfulde således at reviret som stort set er afgrænset af vand til alle sider, rummer Mallorcas mest autentiske Belearean Goat.

 

 

Jagtsæson

Hele året

Jagtforløb

1 -2 dages jagt i bjergene

Inkluderet i prisen

Trofæafgift Balearean Goat – repræsentative størrelse: kr. 15.000

Dags rate: kr. 3.000

Jagt license: kr. 250

Jag tilladelse: kr. 750

Hunting insurance: kr. 250 

I alt kr. 19.250

Eksklusive i pisen

Trofæafgifter:

Guld-medalje: kr. 39.500

Sølv-medalje: kr. 29.750

Bronze-medalje: kr. 20.750

Endvidere ophold og forplejning, konservatoromkostninger, forsendelse og drikkepenge.

Map
Photos