(+45) 26 11 61 43 jan@holmelund-jagtrejser.dk

Elefantjagt i Zimbabwe

0
Send Us An Enquiry
Send Us An Enquiry
Navn*
Email*
Din Besked*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

305

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

(+45) 26 11 61 43

jan@holmelund-jagtrejser.dk

Safari i Zimbabwe

Eksklusiv, primitiv, dyr og billig. Holmelund jagtrejser kan tilbyde safaris i Zimbabwe, det tidligere Rhodesia, for enhver smag og pengepung.

Netop hjemvendt efter 4 ugers research, jagt og lystfiskeri i Zimbabwe, er man fyldt helt op med flotte uforglemmelige oplevelser, knyttet til dette smukke land med sin hjertevarme og smukke befolkning.

Holmelund Jagtrejser har allerede mange bøfler, elefanter og antiloper på samvittigheden, men seneste resarch gør, at vi føler os særdeles godt klædt på for individuel rådgivning og henvisning til netop det jagtrevir, som lever bedst op til dine præferencer.

Holmelund Jagtrejser kan nu tilbyde safaris på anerkendte statslige, kommunale og private revirer inkluderende, tør jeg godt sige, de bedste revirer i Zimbabwe, måske i Afrika.

Sporene efter kolonitiden har fortsat stor indflydelse på kulturen i Zimbabwe. Om man er hvid eller sort i Zimbabwe, man bærer stadig på et koloni-vestligt kulturmønster, med et kraftigt stænk af britisk humor og normsæt i relation og adfærd.

Oplevelsen er stortartet, når man i forventningens glæde sætter sig op i det lille Cessna fly, som gør langvarig transfer i bil til en leg. Når man spotter antiloper, bøfler og elefanter fra flyet og når man efter ankomst nyder en toast samt “an English cup of tea” eller måske en gin og tonic med citron skiver og is.

Hvis man er heldig at jage på et revir op til Lake Kariba eller op til den mægtige Zambesiflod i nord, kommer man til at opleve et uforligneligt lystfiskeri på tigerfish, som er kendt for at kæmpe bravt og for deres store skarpe spidse tænder. En kombinationsferie med familien hvor 14 dage deles op med 7 dages jagt-safari og eksempelvis 7 dages ophold på luksus-turist-resortet Chikwenya ved flodsengen af den mægtige Zambesi River er ideelt.

Denne kombination har vi selv lige afprøvet til vores fulde tilfredshed og glæde.

Holmelund Jagtrejser kan tilbyde BIG FOUR på klassiske safari-revirer, eksempelvis på 4 Victoria Falls-revirer  –  4 Gona Re Zhou- revirer  samt revirer op til Save Valley Conservancy.

Holmelund Jagtrejser kan endelig tilbyde jagt på elefant, bøffel og leopard på det berømte Dande South/Mukwichi/Chewore South, som er beliggende i det nordlige Zimbabwe ikke langt fra The Mighty Zambesi River. Her går en væsentlig del af provenuet fra jagtrejsen til helseklinikker, skoler, infrastrukturer i the resettlement, men også til aflønning af vildtbetjente, som passer på vildtet og bekæmper krybskytteri.

Holmelund Jagtrejser har haft succes med sine elefant og kombinerede bøffel og elefant-jagtrejser.  Vi har forstået at differentiere og individualisere tilbuddene efter kundens forventninger, hans pengepung og hans fysiske formåen. Mange jægere siger, at når de bliver ældre er det Afrika som står på programmet, i forventning om at jagten bliver mindre fysisk krævende, men sådan er det langt fra altid. At spore en elefant eller bøffelflok i et  tæt bush-terræn, der kan forekomme fyldt med klippeformationer og en ubønhørlig sol fra oven, er fysisk krævende og kan slå selv veltrænede yngre jægere af sadlen.

Holmelund Jagtrejser kan tilbyde jagt på elefanter i omtalte revirer samt til tider meget store tunge elefanttyre i Gona Re Zhou. Sidstnævnte hvor elefanter typisk indvandrer fra Krüger National Park i syd.

Vi kan henvise til aktuelle referencer.

 

Hvad er inkluderet i Prisen?

Elefant-jagt 14/12 dages jagt 1 x 1 – Dande South/Mukwichi/Chewore South

Inklusive dagsrater, transfer, ranger fee, dip & pack, vat, levy tax, Cites, flybillet Danmark – Harare samt trofæafgift

I alt kr. 198.500

Elefant-jagt 12/10 dages jagt 1 x 1 – Revirerne beliggende syd for Save Valley Conservancy

Inklusive dagsrater, transfer, ranger fee, documents, vat, levy tax, Cites, flybillet Danmark – Harare samt trofæafgift

I alt kr. 187.500

Elefantjagt 16/14 dages jagt 1 x 1 – Revirerne ved Victoria Falls – Deka og Matetsi

Inklusive dagsrater, transfer, ranger fee, dip & pack, vat, levy tax, Cites, flybillet Danmark – Victotia Falls samt trofæafgift

I alt 249.500

Hvad er ikke inkluderet i prisen?

Ophold og forplejning udenfor huntcamp, Zimbawiansk visa – USD 35, VIP-modtagelse samt SA-våbentilladelse i Johannesburg – USD 100, rejseforsikring som kan tilkøbes, gebyr for våbentransport med flyet samt evt. vaccinationer.

Photos