(+45) 26 11 61 43 jan@holmelund-jagtrejser.dk

Jagtrejse efter Elefant i Zimbabwe

0
Send Us An Enquiry
Send Us An Enquiry
Navn*
Email*
Din Besked*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

6701

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

(+45) 26 11 61 43

jan@holmelund-jagtrejser.dk

Safari i Zimbabwe

Eksklusiv, primitiv, dyr og billig. Holmelund jagtrejser kan tilbyde safaris i Zimbabwe, det tidligere Rhodesia, for enhver smag og pengepung.

Holmelund Jagtrejser har allerede mange bøfler, elefanter og antiloper på samvittigheden, men seneste resarch gør, at vi føler os særdeles godt klædt på for individuel rådgivning og henvisning til netop det jagtrevir, som lever bedst op til dine præferencer.

Holmelund Jagtrejser kan nu tilbyde safaris på anerkendte statslige, kommunale og private revirer inkluderende, tør vi godt sige, de bedste revirer i Zimbabwe, måske i Afrika.

Forventningens glæde er storartet, når du sætter dig op i det lille Cessna fly, som gør langvarig transfer i bil til en leg. Når man spotter antiloper, bøfler og elefanter fra flyet og når man efter ankomst nyder en toast samt “An English cup of tea” eller måske en gin og tonic med citron skiver og is.

Hvis man er heldig at jage på et revir op til Lake Kariba eller op til den mægtige Zambesiflod i nord, kommer man til at opleve et uforligneligt lystfiskeri på tigerfish, som er kendt for at kæmpe bravt og for deres store skarpe spidse tænder. En kombinationsferie med familien hvor 14 dage deles op med 7 dages jagt-safari og eksempelvis 7 dages ophold på luksus-turist-resortet Chikwenya ved flodsengen af den mægtige Zambesi River, er ideelt.

Denne kombination har vi selv lige afprøvet til vores fulde tilfredshed og glæde.

Holmelund Jagtrejser kan tilbyde BIG FOUR på klassiske safari-revirer, eksempelvis 4 Victoria Falls-revirer  –  4 Gona Re Zhou- revirer  samt revirer op til Save Valley Conservancy.

Holmelund Jagtrejser kan endelig tilbyde jagt på elefant, bøffel og leopard på det berømte Dande South/Mukwichi/Chewore South, som er beliggende i det nordlige Zimbabwe ikke langt fra The Mighty Zambesi River. Her går en væsentlig del af provenuet fra jagtrejsen til helseklinikker, skoler, infrastrukturer i the resettlement, men også til aflønning af vildtbetjente, som passer på vildtet og bekæmper krybskytteri.

Holmelund Jagtrejser har haft succes med sine elefant og kombinerede bøffel og elefant-jagtrejser.  Vi har forstået at differentiere og individualisere tilbuddene efter kundens forventninger, hans pengepung og hans fysiske formåen.

Fysiske krav

Mange jægere siger, at når de bliver ældre, er det Afrika som står på programmet, i forventning om at jagten er fysisk mindre krævende, men sådan er det langt fra altid. At spore en elefant eller bøffelflok i et  tæt bush-terræn er krævende. Der kan forekomme klippeformationer hvor jagten kan minde om bjergjagt og som regel slår det aldrig fejl, at en ubønhørlig sol bager fra oven. Selv veltrænede yngre jægere kan nå deres fysiske grænse på disse jagter.

 

 

Hvad er inkluderet i Prisen?

Elefant-jagt 14/12 dages jagt 1 x 1 – Dande South/Mukwichi/Chewore South

Inklusive dagsrater, transfer, ranger fee, dip & pack, vat, levy tax, Cites, flybillet Danmark – Harare samt trofæafgift

I alt kr. 198.500

Elefant-jagt 12/10 dages jagt 1 x 1 – Revirerne beliggende syd for Save Valley Conservancy

Inklusive dagsrater, transfer, ranger fee, documents, vat, levy tax, Cites, flybillet Danmark – Harare samt trofæafgift

I alt kr. 187.500

Elefantjagt 16/14 dages jagt 1 x 1 – Revirerne ved Victoria Falls – Deka og Matetsi

Inklusive dagsrater, transfer, ranger fee, dip & pack, vat, levy tax, Cites, flybillet Danmark – Victotia Falls samt trofæafgift

I alt 249.500

Generelt må det konstateres, at prisdannelsen på elefantjagter er dynamisk hen over året og at prisen kan være væsentlig forskellig, afhængig af tidspunktet, hvornår du bestiller din jagtrejse. Du bør derfor kontakte Holmelund Jagtrejser for at få et mere præcist billede af den aktulle prisdannelse, når du kender terminen for din jagtrejse.

Hvad er ikke inkluderet i prisen?

Ophold og forplejning udenfor huntcamp, Zimbawiansk visa – USD 35, VIP-modtagelse samt SA-våbentilladelse i Johannesburg – USD 100, rejseforsikring som kan tilkøbes, gebyr for våbentransport med flyet, evt. vaccinationer, forsendelse af trofæ samt drikkepenge.

Photos