(+45) 26 11 61 43 jan@holmelund-jagtrejser.dk

Jagtrejse efter Duer i Skotland

0
Send Us An Enquiry
Send Us An Enquiry
Navn*
Email*
Din Besked*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2270

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

(+45) 26 11 61 43

jan@holmelund-jagtrejser.dk

Duejagterne afvikles fra skjul og jagten tilrettelægges af godsets professionelle gamekeepere. I indlogeres i 4 dage på lokalt hotel under Bed & Breakfast vilkår. På forhånd skal der søges om GB-våbentilladelse, derfor er det vigtigt at Jeres våben er noteret i Jeres EU-våbenpas. De bedste duejagter (red-letter days) afvikles i august september, men også februar, marts og april er populære måneder.

Duejagten afvikles over 3 dage og er ideel for hyggeligt samvær med sine bedste jagtkammerater.

En forudsætning er det at mindst 2 jægere deltager.

På godset kan der evt. bestilles jagt på gæs og ænder ligesom godset er kendt for at rumme særdeles store råbukke  – op 750 gram.

Whats included in this tour?

Ophold på særdeles charmerende hotel inkluderet morgenmad . 4 overnatninger, GB-våbenlicens samt 3 dages jagt efter skovduer.

I alt. kr. 8.000

Whats not included in this tour?

Fly og lejebil, fortæring udover hvad der er inkluderet, ophold og forplejning udenfor angivne rammer, gebyr for våbentransport med fly, drikkepenge til gamekeeper GBP 20 pr. dag, patronforbrug (12 GBP pr. æske)

  • Fly og lejebil, fortæring udover hvad der er inkluderet, ophold og forplejning udenfor angivne rammer, gebyr for våbentransport med fly, drikkepenge til gamekeeper GBP 20 pr. dag, patronforbrug.
Photos