(+45) 26 11 61 43 jan@holmelund-jagtrejser.dk

Jagtrejse efter Bøffel i Zimbabwe

0
Send Us An Enquiry
Send Us An Enquiry
Navn*
Email*
Din Besked*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3519

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

(+45) 26 11 61 43

jan@holmelund-jagtrejser.dk

Safari i Zimbabwe

Eksklusiv, primitiv, dyr og billig. Holmelund jagtrejser kan tilbyde safaris i Zimbabwe, det tidligere Rhodesia, for enhver smag og pengepung.

Netop hjemvendt efter 4 ugers research, jagt og lystfiskeri i Zimbabwe, er man fyldt helt op med flotte uforglemmelige oplevelser, knyttet til dette smukke land med sin hjertevarme og smukke befolkning.

Holmelund Jagtrejser har allerede mange bøfler, elefanter og antiloper på samvittigheden, men seneste resarch gør, at vi føler os særdeles godt klædt på for individuel rådgivning og henvisning til netop det jagtrevir, som lever bedst op til dine præferencer.

Holmelund Jagtrejser kan nu tilbyde safaris på anerkendte statslige, kommunale og private revirer inkluderende, tør jeg godt sige, de bedste revirer i Zimbabwe, måske i Afrika.

Sporene efter kolonitiden har fortsat stor indflydelse på kulturen i Zimbabwe. Om man er hvid eller sort i Zimbabwe, man bærer stadig på et koloni-vestligt kulturmønster, med et kraftigt stænk af britisk humor og normsæt i relation og adfærd.

Oplevelsen er stortartet, når man i forventningens glæde sætter sig op i det lille Cessna fly, som gør langvarig transfer i bil til en leg. Når man spotter antiloper, bøfler og elefanter fra flyet og når man efter ankomst nyder en toast samt “an English cup of tea” eller måske en gin og tonic med citron skiver og is.

Hvis man er heldig at jage på et revir op til Lake Kariba eller op til den mægtige Zambesiflod i nord, kommer man til at opleve et uforligneligt lystfiskeri på tigerfish, som er kendt for at kæmpe bravt og for deres store skarpe spidse tænder. En kombinationsferie med familien hvor 14 dage deles op med 7 dages jagt-safari og eksempelvis 7 dages ophold på luksus-touristresortet Chikwenya ved flodsengen af den mægtige Zambesi River er ideelt.

Denne kombination har vi selv lige afprøvet til vores fulde tilfredshed og glæde.

Holmelund Jagtrejser kan tilbyde BIG FOUR på klassiske safari-revirer, eksempelvis på 4 Matetsi-koncessioner  –  Gona Re Zhou samt The Bubye River Consortium.

Holmelund Jagtrejser kan tilbyde elefant, bøffel og leopard på de statslige revirer Matetsi og Deka og  og det kommunale camp-fire revir Dande South i nord.

Særdeles billig antilope, zabel og leopard-jagt kan tilbydes privat nær Kwe Kwe på Mazuri Range. Her kan du for få penge opleve det gamle Afrika hos Eleanor Lowe en karismatisk Karen Blixen look a like-lady, der kan fortælle fra et langt liv og som har oplevet rigtig meget i bushen sammen med hendes sorte familier.

Er du interesseret i en safari til Zimbabwe vil vi på Holmelund gerne invitere dig og dine nærmestepå en frokost, hvorunder vi vil informere og vise film og billeder fra de omtalte revirer.

Rejser du med Holmelund Jagtrejser yder vi endvidere den service, at du vil blive mødt af vores bagage-handling-team allerede i Johannesburg Lufthavn i Syd Afrika. På denne måde sikrer vi dig bedst muligt mod unødige forsinkelser, ligesom du med al mulig sandsynlighed vil få dit bagage helt til Harare eller Victoria Falls samme dag og med samme fly. Rigtig mange jægere har oplevet, at få en dårlig start på jagtrejsen med forsinkelser fordi bagagen ikke er med på flyet. Også denne irritation undgår du ved at benytte Holmelund Jagtrejser.

Holmelund Jagtrejser kan formidle kvalitets bøffel-jagt på Matetsi-koncesssionerne og Deka-reviret, som grænser op til Hwanga National Park samt flere safari-revirer i Zambesi Valley.

Holmelund Jagtrejser har 15 års erfaring i at planlægge bøffeljagter i Zimbabwe. På baggrund af mange besøg i landet samt et grundigt lokal-kendskab, kan vi derfor anvise bøffel-jagt på ubestrideligt nogle af denne verdens bedste revirer. Bøfler i syd er fantastiske med en gennemsnitsstørrelse på 42 inch. Hvert år nedlægges der her bøfler på op til 48 inch. Undertegnede deltog selv i bøffeljagt på Sengwa 1 i efteråret 2015 og var med til at nedlægge en bøffel på 43 inch. Holmelund er stolt af at vi kan tilbyde bøffeljagt både på Gona Re Zhou revirerne. De vilde Jesse-revirer i Zambesi Valley samt revirerne omkring Victoria Falls og vi er så sikker, som man nu kan blive, på at kunne tilbyde en succesfuld bøffel-jagt til dig med store muligheder for kapitale bøfler.

 

 

Whats included in this tour?

Kort tids bøffeljagt i Zambesi Valley: 9/7 dages jagt på (Dande, Gokwe, Omay, Makutchi) inklusive 1 bøffel uanset størrelse, document, vat, levy tax, dip & pack, transfer samt flybillet Danmark-Zimbabwe/retur.

I alt – kr. 95.000

Bøffeljagt ved Victoria Falls: 12/10 dages jagt på (Matetsi 5 eller Deka) inklusive en bøffel uanset størrelse, diverse gebyrer, transfer samt flybillet Danmark-Zimbabwe/retur

I alt – kr. 125.000 

Whats not included in this tour?

Ophold og forplejning udenfor huntcamp, Zimbawiansk visa – USD 35, VIP-modtagelse samt SA-våbentilladelse i Johannesburg – USD 100, rejseforsikring som kan tilkøbes, gebyr for våbentransport med flyet, forsendelse af trofæer samt evt. vaccinationer.

Photos