Due & Andejagt

Duejagten i La Pampas-provinsen er i løbet af de sidste 10 år blevet kendt som verdens bedste. Der er specielt tale om jagt på argentinsk øredue ( zainaida auriculada) , der er lidt mindre end skovduen. Arten er opformeret i et enormt antal på  ca. 30 millioner.

Det store antal duer forårsager ødelæggelser på landmændenes kornproducerende marker, i et omfang, så de betragtes som en plage. Derfor jages duerne året rundt. De største succeser opnås umiddelbart ført og efter høst i  april, hvor en enkelt jæger efter en god dag står tilbage med over 1.000 tomme patronhylstre.

I betragtning af de mange duer, vil der sædvanligvis ikke være problemer med at tilfredsstille en dansk jægers drøm, om at opleve et usædvanlig godt og veritabelt duetræk, men jagt er jagt og hvis der ikke er er tur i den, kan det være, at du må nøjes med 100 tomme patronhylstre efter en dag på duetræk.

Holmelund Jagtrejser anbefaler derfor, at der tillægges et par dage til storvildt-jagten som et ekstra argentinsk krydderi.

Pris:

3 dages ophold & due-jagt på La Pampa – i alt inklusive USD 2.000

3  dages ophold for ledsager – i alt USD 525

En 25 stk. æske patroner afregnes til USD 13

Ande-jagt

Andejagten er lokaliseret til lagunerne og jagtsæsonen er henlagt til perioden maj til juli, hvor der sædvanligvis ikke er så meget fuglejagt i Danmark.

Jagten foregår ved at man meget tidligt på morgenen iført waders indtager sine poster i stilhed og i ly af mørket, kun med lys fra stjerner og måne.

Det er særdeles vigtigt at komme på plads uden at blive opdaget af de overnattende ænder i området.

 

Der kan henvises til flere danske refencer !!!!

Fra 1. maj kan ande og due-jagten kombineres, men du skal være opmærksom på at der er officielle lokale begrænsninger som kun gør det muligt at nedlægge 8 ænder pr. jæger pr. dag.

Skærmbillede 2014-07-21 kl. 09.10.13Skærmbillede 2014-07-21 kl. 09.09.45Skærmbillede 2014-07-21 kl. 09.09.58