(+45) 26 11 61 43 jan@holmelund-jagtrejser.dk

Caribou jagt i Grønland

0
Send Us An Enquiry
Send Us An Enquiry
Navn*
Email*
Din Besked*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

41

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

(+45) 26 11 61 43

jan@holmelund-jagtrejser.dk

Med vores samarbejdspartner kan vi tilbyde kombineret jagt på Caribou og Moskusokse til de bedste priser, men forventningen til jægeren er også større i den forstand, at det forvenetes at jægeren selv bærer sit trofæ ud og deltager i de almindelige camp-aktiviteter under opholdet.

Reviret er beliggende i et område hvor der til stadighed bliver nedlagt store og flotte caribous og som sådan er jagten primært en Caribou-jagt, men jægere der ønsker at jage Moskusokse kan også få deres ønsker opfyldt ved at gå yderligere ca. 8 kilometer ind i landet til en fremskudt camp, hvor der er gode muligheder for at nedlægge en moskusokse.

Jagten afvikles primært i august og september, hvor temperaturerne kan svinge fra plus 15 grader til minus 15 grader og føles endnu koldere ved kraftig vind. Derfor skal jægeren være godt forberedt på denne jagt og dels råde over en godt sovepose, men også vind og vantæt tøj er et must.

Whats included in this tour?

  • Inkluderet i pakken er 6 dages ophold med fuld forplejning jf. hvad campen byder og 4 dages jagt 2 x 1. Inklusive er endvidere trofæafgift for en Caribou, som dog ikke betales retur hvis jagten afvikles uden succes.

Whats not included in this tour?

  • Flybillet København - Kangerlussuaq/retur er ikke inkluderet og koster ca. kr. 6.000 pr. passager. Trofæafgift for Moskusokse er ej heller inkluderet og koster kr. 8.000 pr. Moskusokse. kr. 6.000 returbetales hvis jagten afvikles uden at der bliver nedlagt en Moskusokse. Dip and pack og forsendelse til aalborg koster EUR 450 for første trofæ og EUR 300 for andet trofæ. Endvidere er ophold og forplejning udenfornævnte arrangement, rejseforsikring, afbestillingsforsikring, gebyr for våbentransport med flyet samt drikkepenge eksklusive.
Photos