Leopard

Holmelund Jagtrejser er en rigtig god kontakt, hvis det er de store katte som du interesserer dig for: Manke-løve, leopard og gepard.

Jannie fra Lowveld Hunters er personificeringen af en leopard-jæger og kan tilbyde leopard-jagt på ex. Chewore men også løve -jagt på Gona Re Zhou.

Imidlertid vil jeg anbefale reviret med den tætteste bestand af byttedyr i Zimbabwe om ikke i hele Afrika og her taler jeg om BRC -The Bubye River Consortium på 1 mill acres. Området som er på størrelse med Fyn er hegnet, men primært for at holder krybskytter ude. Her reciderer et stor bestand af løver som man hver nat kan lytte til fra sin camp. Løverne her er de største og mange med en stor tyk mørk man. Hvert år udstedes der 5 licenser på store hanløver ligesom der udstedes 15 licenser på leopard, der nedlægges for bait om natten.

Campsene er udstyret med alle tænkelige bekvemmeligheder, endog et Steinway flygel er en del af udstyret i de 8 camps som er fordelt udover det mægtige areal.

BRC ejes af en sheik fra Bahrain, et russisk investeringsfirma og en lokal rigmand David Montgomery. Den typiske jagtgæst er amerikaner.

Fra – 12/10 dages jagt 1 x 1 på leopard kr. 110.000

Ring eller skriv og få udarbejdet et tilbud på dine specifikke jagtrejseønsker.

Skærmbillede 2014-07-21 kl. 11.56.23 Skærmbillede 2014-07-21 kl. 11.57.12