Ungarn

Ungarn har stolte jagtlige traditioner og forstår værdien af en selekteret afskydning. Derfor er det ofte fra Ungarn, at der hjembringes kapitale trofæer.


Alle har hørt om mægtige kapaterhjorte, men generelt bliver kronhjortene i hele Ungarn meget store. Landet byder i øvrigt på jagt efter råvildt, dåvildt, mufflon og vildsvin.


Mange danskere kender allerede Ungarn som et dejligt feriested for hele familien og mange danskere har afholdt deres ferie ved Balaton-søen. Ønsker man at kombinere familieferien med en jagtferie, er mulighederne oplagte navnlig under bukkejagten og brunstjagten på kronvildt.


Holmelund jagtrejser kan tilbyde jagt på 6 statsrevirer og snesevis af foreningsrevirer over hele Ungarn.


Er man træt af køreturen kan man med fordel tage et fly. Prisen ligger sædvanligvis på omkring kr. 1.500 for en returbillet.


Ungarn har tempereret fastlandsklima og i juli/august stiger temperaturen ofte til 30 grader Celsius. Skovene er altovervejende bestående af eg og bøg hvorimod nåleskov er begrænset.


Ornitologer er begejstrede for fuglelivet i Ungarn, som er utrolig mangfoldigt. Mange af de sjældne fugle i Danmark såsom ellekrage, biæder, hærfugl og natteravn eksempelvis, vil man ikke kunne undgå at observere under jagt i Ungarn og er en særlig fin gevinst ved jagt i dette smukke land.