Asiatisk Vildsvin – Specialtilbud Individuel og Drivjagt

Inviter familien med på en kombineret ferie i Tyrkiet med mulighed for både at nyde Middelhavet salte vand og jagt i Taurus-bjergene

Individuel måneskinsjagt på vildsvin året rundt

7 dages ophold og 5 dages jagt fra ferielejlighed med mulighed for at nedlægge store asiatiske vildsvineorner. Inklusive afhentning i lufthavn, våbentilladelse samt jagt 1 x 1.

Pris kr. 8.000 plus trofæafgift

Trofæafgift for vildsvin med mindre end 20cm kr.  3.750

Trofæafgift for vildsvin med tænder over 20 cm kr. 7.500

Drivjagt på vildsvin i Taurus-bjergene

Fast pris med overnatning i små hytter i bjergene, hvor vi ankommer første dag om eftermiddagen. Vi starter med noget god grill mad, hvorefter der planlægges anstandsjagt nogle timer ud på aftenen eller natten. Næste morgen serveres kaffe/te, brød og så på drivjagt. Når jægerene kommer tilbage fra drivjagt er maden klar og til dem der skulle have flere kræfter, er der igen aften/nat-jagt på gris eller hvis nogen hellere vil køre en tur og skyde en kanin.

Dagen efter igen  drivjagt på et nyt revir (der kan forekomme lidt transport). Efter 2 dage med drivjagt kører vi tilbage til civilisationen og spiser noget god mad i Gazi Pasa eller Mahmutlar. Vi afvikler den kommende dag som  fridag for derefter at være friske til den sidste drivjagt.

Jagt, organisation, kost og logi, transfer og trofæafgifter er inkluderet i prisen. Ekstra er hvis  tænderne skal monteres på plade herfra og sendt til Danmark 

Som anført inklusive 6 dages ophold 3 dages drivjagt samt to aftener på anstandsjagt 

I alt kr. 10.000 pr. deltager