Marco Polo

Jagt på Marco Polo.

Holmelund Jagtrejser er stolte over at kunne tilbyde jagt ikke blot i Tajikistan, men på nogle af de bedste revirer i Tajikistan mellem Kara-Kul Lake og Pamir Moutains

Jagtsæsonen strækker sig fra  september til marts. Der er ingen jagt i december under brunsten. Flycampene er beliggende i 4000 meter højde og jagten kan strække sig op i 5000 meters højde. Jagten foregår 1 X 1 og meget jagt foregår til fods. Derfor må det absolut anbefales, at din kondition søges optimeret forinden jagten går løs.

Klimaforholdene er uforudsigelig. I vinteren 2008 oplevede Tajikistan de koldeste temperaturer i mands minde, nemlig ned til minus 67 grader på bjergtoppene. Typisk ligger temperaturene mellem minus 25 grader om natten til 0 grader om dagen, hvorimod tidligt efterår og tidligt forår ligger temperaturene på mellem minus 20 om natten til 10 plus grader om dagen. Det blæser ofte, hvorfor der må anbefales at tøjet er vindtæt, at du benytter dig af halstørklæde, handsker, hue ned over ørerne etc.

Sammenlagt kan turen afvikles over 10 dage hvoraf de 4 – 5 dage benyttes til egentlig jagt.

Vær opmærksom på, at der kun er udbudt et begrænset antal licenser hvert år. Du skal derfor ikke vente for længe med at reservere din licens til dette trofæ, som efter min mening er det flotteste trofæ i Verden.

10 dages jagt 1 x 1 hvoraf 5 dages afvikle med jagt på et af de bedste revirer, inklusive fly, plus alle nødvendige papirer, transfer og cites, men eksklusive evt. hotelophold og forplejning udenfor camp samt forsendelse af trofæ.

Pris for service –  i alt: kr. 73.000 ved en jæger

Pris fpr service – i alt: kr. 68.500 ved 2 jægere

Pris for trofæafgift en Marco Polo-vædder  kr. 126.000

I alt ved en jæger : kr. 199.000

Ved garanteret trofæ større en 55 inch – samlet pris 217.000