Yakutia snefår

Jagt for feinsmeckere i Yakutia på Sne-får. Du finder intet andet revir bedre i verden end Yakutia, hvis du ønsker at pryde din væg med et snefår. Yakutia rummer en reguleret bestand på ikke mindre end 40.000 snefår og derfor er succesraten høj og tilnærmer sig 100% på disse jagter.

Jagttiden er kort og forløber fra 01. august til den 15. oktober. Den bedste periode ligger helt klart fra i agust til midt i september. I samme område, vil du under jagten kunne støde på såvel chukotka moose og mægtige brunbjørne, ulv og los.

Jagtrejsen på-begynder med flyet fra København til Moskva. I Moskva vil du blive mødt af min samarbejdspartner der ledsager der igennem told med dine våben og ammunition. Du bliver nødt til at overnatte i Moskva, men ledsages næste dag fra hotellet og hele vejen med fly til Yakutsk af en engelsk talende oversætter.

Du ankommer til basecamp efter at du har tilbegelagt et par timer i en stor russisk MI-8 helikopter.

Afhængigt af hvor lang inde i terrænnet sne-fårene befinder sig kan det være nødvendigt at medbringe midlertidige telt-camp og således overnatte under reletivt primitive forhold. Du overnatter på en feltseng i et stort telt, der er opvarmet at mobile ovne. Der vil også være elktricitet til stede fra generator.

Alle jægere har 2 guids tilknyttet herudover er der engelsk talende guide og kok knyttet til jagtens organisation.

12 dages jagtrejse hvoraf de 8 dage afvikles med jagt inklusive en senfår-vædder, alle formelle og nødvendige papirer – veterinær-eksportdokument, jagtlicens, statsafgift, invitationsletter, våbentilladelse etc., transfer mellem lufthavne, ledsagelse og fremmøde i lufthavne, markpræparering, fuld service kost og logi, jagt guidning 1 X 1, en engelsk talende oversætter:

Jagt – kr. 73.000 plus helikopter transfer –    kr. 22.000

Samlet ialt                                                    kr. 95.000

Der tilbagebetales ved manglende mulighed kr. 19.000

Hertil kommer flybillet København – Yakutsk/retur ca.kr. 9.000, udfærdigelse af visum kr. 1200,00, 2 hotelovernatninger – kr. 1500 samt drikkepenge.