Yakutia snefår

Jagt for feinsmeckere i Yakutia på Sne-får. Du finder intet andet revir bedre i verden end Yakutia, hvis du ønsker at pryde din væg med et snefår. Yakutia rummer en reguleret bestand på ikke mindre end 40.000 snefår og derfor er succesraten høj og tilnærmer sig 100% på disse jagter.

Jagttiden er kort og forløber fra 01. august til den 15. oktober. Den bedste periode ligger helt klart fra i agust til midt i september. I samme område, vil du under jagten kunne støde på såvel vabdrende “chukotka”-moose og mægtige brunbjørne, ulv og los.

Jagtrejsen på-begynder med flyet fra København til Moskva. I Moskva vil du blive mødt af min samarbejdspartner der ledsager der igennem told med dine våben og ammunition. Du bliver sandsynligvis nødt til at overnatte i Moskva, men ledsages næste dag fra hotellet og hele vejen med fly til Yakutsk af en engelsk talende oversætter.

Du ankommer til basecamp efter at du har tilbagelagt ca. 30 timers transfer inklusive overnatning.

Afhængigt af hvor lang inde i terrænet sne-fårene befinder sig kan det være nødvendigt at medbringe midlertidige telt-camp og således overnatte under reletivt primitive forhold. Du overnatter på en feltseng i et stort telt eller bjælkehytte, der er opvarmet at mobile ovne. Der vil også være elektricitet til stede fra generator.

Alle jægere har 1 – 2 guids tilknyttet herudover er der engelsk talende guide og kok knyttet til jagtens organisation.

12 dages jagtrejse hvoraf de 7 dage afvikles med jagt inklusive en snefår-vædder, alle formelle og nødvendige papirer – veterinær-eksportdokument, jagtlicens, statsafgift, invitationsletter, våbentilladelse etc., transfer mellem lufthavne, ledsagelse og fremmøde i lufthavne, markpræparering, fuld service kost og logi, jagt guidning 1 X 1, en engelsk talende oversætter:

Samlet ialt                                                    kr. 97.500 plus transfer, flybillet og russisk visum

Der tilbagebetales ved manglende mulighed kr. 48.750