Tjur, Urfugl samt Sneppe

Jagten på tjur og urfugl er højt værdsat af de fleste jægere, som en attraktiv oplevelse man gerne vil opleve. Tjuren og urfuglen lever mange steder i Europa, men kun få steder så talrig som i Kirov-regionen i Rusland.

I regionen er der tradition for forårsjagten, der udøves ved at pürsche sig frem i det tidlige morgenlys mod den spillende tjur-kok. Tjurkokken befinder sig ofte i toppen af et højt træ. Den mindste mislyd kan få tjuren til at forsvinde.

Du flyver til Moskva og mødes af min samarbejdspartner her. Han hjælper dig igennem tolden og ledsager dig til toget. – Den Transibiriske Jernbane – Du kan rejse på 1. klasse i sove-perron og efter 12 timers kørsel om natten ankommer du til Kirov.

Jagten afvikles fra den 20. april til den 10. maj og ofte i en gruppe af jægere på 3 – 4.

Prisen ved en gruppe på 3 jægere pr. jæger inklusive en tjurkok og en urfuglekok. – I alt 19.500

Inklusive er flybillet København – Moskva/retur, togbillet på 1. klasse Moskva – Kirov/retur,  formalitetspakke: (våbentilladelse, jagttilladelser, invitationsletter, statsafgift, veterinært eksportdokument), møde m. klient i lufthavn, engelsk oversættende guide, tranport/transfer, fuld service kost og logi, marpræparering af trofæ samt russisk visum.

Eksklusive er ophold og forplejning udenfor hunt samt drikkepenge.

Retur ved manglende mulighed for at skyde en tjurkok: kr. 1.200

Retur ved manglende mulighed for at skyde en urkok: kr. 800