Kuban Tur

Kuban Tur kan du jage i det sydlige Rusland i et område tæt i Kaukasus bjergene mellem det Kaspiske Hav og Sorte havet.

Bestandene holder til i relativt små lommer i Kaukasus bjergene. Hvor det tidligere ikke var usædvanligt at klienterne måtte returnere uden at have set en enkelt vædde er forholdene i dag helt anderledes. I de sidste to år har succesraten været 90 % og alle jægere har haft mulighed for at nedlægge en Kuban tur vædder.

Jagtrejsen kan kombineres med jagt på Kaukasisk gemse.

Mellem det Kaspiske Hav og Sortehavet er Kaukasus bjergene beliggende og der er her at jagten på Kuban Tur udleves. De seneste 2 år har været rigtig succesfulde i den forstand at alle jægere har haft mulighed for at nedlægge en Kuban Tur-vædder og at 80% af jægerne hjembragte et flot trofæ.

Du flyver fra København over Moskva til Mineral Vody og herfra går turen videre over 2 timer i bil indtil jagtreviret ved Karachaevsk nås.

Jagtperioden ligger fast mellem august og den 01. november. Der er koldest sidst på sæsonen, hvor temperaturen om dagen kan ligge på 5 grader Celsius og ned til minus 8 grader Celsius om natten. I august ligger dagteperaturen typisk over 20 grader Celsius og om natten ned til frysepunktet.

Jagten afvikles fra hesteryg. Du må forvente meget ridning til hest, men du kan glæde dig over at det ikke er dig som skal til fods gennemføre de daglige stigninger til bjergenes toppe i 3.000 meters højde. Jagten foregår i dagtimerne på bjergryggen hvorfra vildtet spottes. Den sidste del af jagten foregår til fods. Du skal forvente overnatning i medbragte telte under   pürschen.

I bjergdalen oplås de midlertidige telte, hvor forplejning serveres af den medbragte kok. Teltene er udstyret med varmeovne, og elektriske generatorer samt en feltseng til gæsten.

10 dages jagtrejse, heraf afvikles 7 dage med jagt i vildmarken til hest og ophold i midlertidige teltlejre. God fysisk kondition er en fordel.

I alt inkl.  1 Bull Kuban Tur 1 X 1      kr. 70.000.

Inklusive er:  Våben og jagttilladelse, invitationsletter, fremmøde i lufthavn, al transport, professionel guide, engelsk oversætter, fuld service kost og logi, markpræparering og nedpakning af trofæer, veterinær eksport dokument og statsafgift, trofæafgift en Kuban Tur, flybillet København . Min. Vody og russisk visum.

Eksklsive er evt. hotelophold før og efter ophold i jagtcamp samt drikkepenge.

Retur ved manglende mulighed for Kuban Tur kr. 13.500

Trofæafgift for Kaukasisk Gemse  kr. 20.000