Kamchatka snefår

Det er kun beskåret de få at have råd og mulighed for at jage

Kamchatka snefår.

Det er dyrt – det er anstrengende og så er det bare så eksklusivt.

Lige præcis Kamchatka Big Horn som de betegnes på engelsk er de får som har den tungeste base af alle sne-fårene i Asien. Der er ikke store horder af dem og derfor skal der arbejdes – nogle gange hårdt, for at hjembringe et af verdens mest attråede trofæer, som befinder sig i en klasse for sig. Typisk er størrelsen på hornene mellem 85 og 100 cm.

Jagten på Kamchatka Snefåret kan meget bekvemt kan kombineres med jagt på Kamchatka bjørnen.

Jagten udøves i august og til 20. september hvor temperaturerne typisk ligger mellem 0 og 10 grader Celsius om natten og 10 og 25 grader Celsius om dagen.

Basecamp er placeret i bjergdalene i ca. 1.000 meter højde over havet og herfra udspringer jagten

Jagten kan betegnes som den ultimative spot and stalk-hunt. Udgangspunktet er basecamp, hvorfra de daglig spot and stalk-ture tager deres udgangspunkt.

Der er tale om en rygsække-jagt, hvor du kan komme til at overnatte i under primitive forhold i medbragt telt, men i basecamp er der folk til at sikre at det bliver komfortabelt med bordopdækning dejlige måltider og en lun feltseng for natten. Der vil også være ovne til at varme teltene op ligesom der vil være rådighed over elektricitet via strøm fra medbragt generator.

Jagtrejsen på 14 dage afvikles med 10 dages jagt og er inklusive 1 Kamchatka snefår-vædder, veterinære eksportdokumenter, jagtlicens, våbentilladelse, invitationsletter, møde op i lufthavne og ledsagelse, transfer, fuld service kost og logi, en engelsk talende oversætter, flybillet København – Petropavlovsk samt russisk visum.

I alt ved 2 x 2 – Pris kr. 95.000 + evt. helikopter transfer kr. 15.000

Samlet                                                                              kr. 110.000

Ikke inkluderet er:  Hotelovernatninger i Moskva, Petropavlovsk samt drikkepenge og hvad der iøvrigt ikke er nævnt som værende inkluderet.