Kamchatka-moose

Jagt på Chukotka Moose udmærker sig ved at være jagt påverdens største gevirbærende vildt. Geviret i sig selv kan veje op til 55 kg og spændvidden kan opnå den uhyrlige bredde af op til mellem 190 og 200 cm.

Jagtrevirerne er kendetegnet Nord Kamchatka Penzhina og Pakhacki, hvor den samlede kvote er 30 moose-bull. Dertil kommer jagtrevirerne i det centrale Kamchatka i regionen kaldet Milkovo.

I Nord-Kamchatka hvor der erbehov for dyr helikopter-charter, er det en forudsætning at gruppen af jægere er på mindst 4 for at nedbringe den fordelte omkostning til helikopteren, hvorimod jagten i det Centrale kamchatka kan begrænses til 2 jægere af gangen.

Kliemaet er meget forskellig afhængig af årstiden. I september/oktober er dagtemperaturen beliggende mellem 5 og 10 plus grader – om natten mellem 0 og 5 minus grader.. Mulighed for regn og sne. Anderledes ser det ud i november og december hvor dagtemperaturen ligger mellem minus 10 og 15 grader og om natten mellem minus 15 of 20 grader.

Du flyver fra Moskva til Petropavlovsk. Næste dag flyver du til Ossora og herfra med helikopter til ex. Tilichiki ca 1 time og herfra med helikopter til jagtområdet ca. 2 time. Ex er fra jagt i Nord.

Ved jagt i det centrale Kamchatka flyver du til Petropavlovsk. Kører i bil til Esso og herfra med helikopter flyver ud i jagtområderne.

I nord kan jagten afvikles fra båd op af floden, men ellers ved at kalde tyrene frem i brunsten og ved at observere områder, der er kendte som fourageringsområder for moose. Brunsten ligger i tidsrummet fra den 25 september til den 15. oktober.

I november og december er jagtområderne dækket med sne. I vil afsøge jagtreviret fra snescooter hvorunder der tilbagelægges mange kilometer indtil for fra stor moose observeres. Herefter fortsætter jagten til fods evt. ved at der bliver benyttet snesko eller ski. Under denne jagtform er du placeret på en slæde, der bliver trukket efter snescooteren og det er selvsagt vigtigt, at du er tilfredsstillende påklædt i forhold til de meget kolde klima og vinden.

Opholdet foregår i store medbragte telte. Der er endvidere medbragt varmeovne og generatorer til at sikre varme og lys. Der er til hver camp endvidere en kok som sikrer at du får god mad og drikke under opholdet.

Ekstra moose pris kr. 45.000

Bjørn pris             kr. 25.000

Koryak snow sheep pris kr. 50.000

Ved manglende succes får du kr. 15.000 retur.

Nord Kamchatka – september 11. til september den 24. & september den 24. til oktober den 7.

Central Kamcahatka – september den 30. til oktober den 12. & november den 29 til december den 13.

Eksempelvis – Jagten forløb Nord-Kamchatka:

Dag 1 – Ankomst Moskva

Dag 2 –  Ankomst Petropavlovsk – transfer til Esso

Dag 3 – Helikopter til Palana 4,5 time.

Dag 4 – 11 – 8 dages jagt

Dag 12 – Helikopter fra Palana til Esso og transfer til Petropavlovsk

Dag 13 fly til Moskva

Ved jagt i Nord-Kamchatka er 9 timer helikoptercharter nødvendig og eksklusive i prisen, hvilket fordyrer jagten betydeligt her.

14 dages forløb med 7 dages jagt i Nord-kamchatka 4 X 4 inklusive 1 moosebull.

I alt   kr.   68.000

14 dages forløb med 8 dages jagt i Central-Kamchatka 2 X 2 inklusive  1 moosebull.

I alt  kr.   75.000

19/14 dages combo jagt inklusive 1 bull-moose og en bjørn

I alt   kr. 115.000

Vinterjagt

14 dages forløb med 7 dages  sporjagt fra snescooter i december måned spændende og succesfuld ved Milkovo eller Kozyrevsk. Inklusive en moose. Ved manglende succes tilbagebetales kr. 15.000

I alt kr. 68.000