Europæisk-moose

Her har du muligheden for at opleve en helt specielt og særdeles spændende Moose-jagt på voksne tyre, der kaldes frem, når de hører “rivalens” grynt eller brøl.

Succesraten er høj, klimaet er behageligt, du er ikke langt hjemmefra og du er i hænderne på en yderst professioionel oorganisation, der således bliver din sikkerhed for en god oplevelse og et godt resultat.

Moosens brunst ligger i perioden den 10. september til den 25. september.

Der vil ikke være tale om at nedlægge kæmpe moose, som i det østlige sibirien eller i Alaska, men snarere som i det nordlige Sverige eller i Bristish Columbia. Der skydes dog med mellemrum moose, hvis gevir vejer op til 20 kg. Under alle omstændigheder, har du stor sikkerhed for at nedlægge en moose med et flot gevir, som du med glæde vil hænge op på væggen.

Jagten afvikles i to områder nord for Moskva – I Yaroslavl, Smolensk eller i Udmurtia ved Izevsk.

Ved jagt i Yaroslavl fortsætter rejsen samme dag som du ankommer til Moskva. Bilturen på 260 km, må du påregne tager 4 – 5 timer. Når du ankommer til jagt-lodgen har kokken forinden tilberedt en dejligt måltid som du kan indtage inden du går til hvile. På denne jagt er der til hver jæger knyttet 2 guids , en engelsktalende oversætter sant en kok. Jagte og ophold afvikles over 11 dage

Ved i Udmurtia flyver du cirka 2 timer mere mod øst og skal gå på jagt ikke langt fra Ekaterinburg, Uralbjergkæden og Kazakhstan. Her afvikles samme jagt over 13 dage.

På begge jagtrevirer vil der være mulighed for også at nedlægge europæisk bjørn, vildsvin og ulv.

10/8 dages jagt fuld service kost og logi, formelle tilladelser, transfer frem og tilbage mellemlufthavn og jagtområde, transport i reviret, møde i lufthavne, markpræparering af trofæ

I alt    kr. 31.000

Trofæ tungere end 8,01:

€1.950                                for Moose trophy of 8,01 kg – 10,00 kg

€2.200                                for Moose trophy of 10,01 kg – 12,00 kg

€2.700                                for Moose trophy of 12,01 kg and more

Du refunderes kr. 7.500 ved manglende succes.

 

Eksklusive er flybillet, udfærdigelse af dit personlige visum samt lommepenge.