Polen

Polen er traditionelt igennem årtier betragtet som et højt prioriteret jagtland af mange europæiske jægere som hvert år valfarter til de store og smukke polske skove og i særdeleshed er der heriblandt mange danske jægere, som ønsker nogle mindeværdige jagtoplevelser ved Dianas begunstigelse og til relativt få penge.

De danske jægere drager hvert år til Polen for at nedlægge først og fremmest råbukke, men og kronhjorte og vildsvin står højt på den danske jægers ønskeliste. Polen tilbyder herudover jagt på davildt, sikavildt, mufflon, elg og europæisk bison. Vedr. fuglejagterne tilbydes der jagt på fasaner, ænder og gæs.

Jagten i Polen er velkendt afprøvet og godkendt af mange danske jægere.

Jagtens organisation er altid veltrimmet og de gæstfrie professionelle jægere og medhjælperne gør deres yderste for at servicere dig bedst muligt.

Og de ved hvad der forventes, for de har prøvet det mange gange før.

Jagtrevirerne varierer fra store dybe endeløse skove til mindre skove stødende op til store marker og våde enge, moser og søer.

Jagten i Polen er sjældent fysisk krævende med mindre man vælger de bjergrige revirer som også findes i specielt det sydlige Polen.

Holmelund Jagtrejser kan tilbyde jagt på over 40 forskellige stats og jagtforenings-revirer beliggende praktisk talt over hele Polen.

Som noget nyt har vi reserveret plads på vores web-sites forside til Polen, hvor vi til stadighed vil opdatere blokken med de mest aktuelle polske tilbud på hjort, buk og drivjagter.

Vores samarbejdspartnere er de samme som vi har benyttet igennem alle årene. Vi ved, at de står for kvalitet og troværdighed. Vores jægere kan referere til store og fine oplevelser både når det gælder brunstjagten på kronhjort, drivjagter samt ikke mindst forår og sommerjagten på brunstbukke.

Nedenfor et illustrativt overblik over stats og foreningsrevirerne i Polen, hvortil du kan ønske dig at henlægge din jagt.

Skærmbillede 2014-07-21 kl. 10.00.50