Dall Sheep

DALLSHEEPSJAGT

 

Dall-sheep-jagt lyder umiddelbart som om jagten afvikles med udgangspunkt i dale jf. vildtartens betegnelse. Virkeligheden er lige modsat. Jagten afvikles aller højest oppe og for de største væddere også benævnt “Glacier Rams” i de allerfjerneste hjørner af reviret.

Det kræver mental robusthed og en nogenlunde fysik at sikre sig sin vædder samt ikke mindst evnen til at ramme sit mål på lange afstande, typisk over 300 meter.

På trods heraf har min samarbejdspartner indtil videre en meget successrate på disse krævende jagter, som kun bliver til succes ved et godt teamsamarbejde med guiden.

Holmelund jagtrejser sidste kunde på Dallsheep-jagt tilbragte adskillelige dage i spike camps uden mulighed for jagt i bjergene på grund af et tykt skydække der hang massivt ned over bjergsiderne. Frustrationerne lå som en anden tågedis i tågedisen. Pludselig skiftede vejret og lige der ikke fjernt fra basecamp gik vædderen som ny pryder en stolt jægers væg og som han gjorde sig fortjent til.

Er du interesseret i bjergjagt på Dallsheep bør du kontakte os for en uforpligtende samtale. Vi vil gerne formulere et tilbud og fremsende dvd-film og CD-Rom med billeder, der vil kunne overbevise dig om, at du har henvendt dig hos den rigtige udbyder.

14/12/10 dages jagt på Dall-sheep i perioden den 10. august til den 09 september. Reelt er der tale om 11 dages jagt fra hesteryg, da det ikke er tilladt at jage den første dag i campen.

1 x 1:                                                  USD   16.000

Ledsager pr. dag i camp               USD          350

Ledsager pr. dag på hesteryg      USD          750

Hertil kommer :

US-jagtlicens                                 USD           630

Dall-sheep tag                               USD         1.100

Taxifly                                             USD         1.000

US-våbentilladelse & Esta Visa  USD               200

Esta visa                                          USD              50

 

Flybillet DK – Anchorage/retur  USD             1.100

 

I alt                                                USD         20.080

Flere danske referencer !!!!

Forhør dig nærmere om prisen på backpack-hunt (rygsæk-jagt) på Dallsheep til billigere priser !!!!