"Holmelund Jagtrejser udfordrer dine jagtlige og personlige egenskaber ved at formidle jagtrejser ud over det sædvanlige." Jan Christiansen

Jagt i Polen


 

Polen er traditionelt igennem årtier betragtet som et højt prioriteret jagtland af mange europæiske jægere som hvert år valfarter til de stor og smukke polske skove og i særdeleshed er der heriblandt mange danske jægere som ønsker nogle mindeværdige jagtoplevelser ved Dianas begunstigelse og til relativt få penge.

De danske jægere drager hvert år til Polen for at nedlægge først og fremmest råbukke, men og kronhjorte og vildsvin står højt på den danske jægers ønskeliste. Polen tilbyder herudover jagt på davildt, sikavildt, mufflon, elg og europæisk bison. Vedr. fuglejagterne tilbydes der jagt på fasaner, ænder og gæs.

Jagten i Polen er velkendt afprøvet og godkendt af mange danske jægere.
Jagtens organisation er altid veltrimmet og de gæstfrie professionelle jægere og medhjælperne gør deres yderste for at servicere dig bedst muligt.

Og de ved hvad der forventes, for de har prøvet det mange gange før. 

Jagtrevirerne varierer fra store dybe endeløse skove til mindre skove stødende op til store marker og våde enge, moser og søer.

Jagten i Polen er sjældent fysisk krævende med mindre man vælger de bjergrige revirer som også findes i specielt det sydlige Polen. 

Holmelund Jagtrejser kan tilbyde jagt på over 20 forskellige stats og jagtforenings-revirer beliggende praktisk talt over hele Polen.

Der kan traditionelt tilbydes 3 former for jagt.

Pürsch

Råbukke i perioden den 11. maj til den 30. august
Kronhjorte i perioden  21 august til den 28. februar
Vildsvin året rundt

Og dels

Tryk/Drivjagterne

Som afvikles i perioden 15 oktober til 30 december.
De fleste drivjagter afvikles med 10 – 12 jægere, men som et noget nyt kan vi på specielle revirer også tilbyde trykjagterne til særdeles fornuftige priser for
4 – 6 jægere af gangen.

Vilkår

Vær opmærksom på, at priserne er rene nettopriser. Derfor tillægger Holmelund Jagtrejser et arrangementgebyr pr. jæger på kr. 1.500.

 

 

 

 


 


HOLMELUND JAGTREJSER V. JAN FREIHEIT CHRISTIANSEN · RÅBJERGVEJ 4 · DK-6682 HOVBORG
TEL.: 0045 75 39 61 43 · MOBIL: 0045 26 11 61 43  · MAIL:
JAN@HOLMELUND-JAGTREJSER.DK BANK: 9676-0010610052· REJSEGARANTIFONDEN: 1795