Familieferie suppleret med jagt og/eller lystfiskeri

Holmelund Jagtrejser forsøger med nedestående indlæg at inspirere til en familie-begivenhed.

I vores travle samfund er det ikke uden betydning af have oplevet store og stærke oplevelser sammen som familie. Der taler jeg af erfaring, for vores familie kan en række spændende fortællinger fra jagt-oplevelser, som vi har haft sammen i adskillige lande og det har været godt for vores familie og har styrket båndene.

Syd-Afrika har været dygtige til at få hele familien med og skabe attraktive tilbud for både ledsager og jæger

Holmelund Jagtrejser har med misundelse været tilskuer til vores kollegers succes med at arrangere jagt og turist-rejser til  Syd Afrika. Vi har haft den værdi at jagten skal udøves i den ødeste vildmark, hvor jagten bliver mest mulig autentisk og hvor du gør dig fortjent til dit trofæ. Mange af Holmelund Jagtrejser´s arrangerede jagtrejser har derfor typisk været tilegnet dedikerede trofæ-jægere, der som ofte ved individulle fysiske og risikofyldte indsatser tilegnede sig netop det trofæ, som deres passion fokuserede på.

I den sammenhæng forekommer trofæjagt i et Syd-Afrikansk hegn, for nemt, for forudsigeligt og uetisk i nogle sammenhænge. Holmelund Jagtrejser har derfor konsekvent i 10 år ikke arrangeret jagt til revirer som var omsluttet af hegn.

Holmelund Jagtrejser er imidlertid nu kommet frem til, at rekruttering af nye trofæjægere, at skabe turist/jagtrejser med stærkt indhold for familiemedlemmer indbyrdes. Eksempelvis en far – søn jagt, en familietur-jagt samt at kunne arrangere disse familiebaserede turist/jagtrejser indenfor en beskeden økonomisk ramme, legitimere deres berettigelse i vores portefølge, hvorfor vi vil udvide vores sortement med disse rejsemål under blokken : “Familieferie suppleret med jagt og/eller lystfiskeri”.

Holmelund Jagtrejser råder allerede over en række spændende destinationer velegnet for turist/jagtrejser. Nedenfor vil disse blive kort beskrevet, men enhver henvendelse vil føre til en uddybende og detaljeret beskrivelse af det beskrevne rejsemål.

 

Jagt og Turistferie i Sydafrika:

Holmelund Jagtrejser har indledt et partnerskab med Mangwa Safari Tours i Limpopo provinsen, Syd Afrika. Mangwa Safari Tours er valgt på baggrund af  tilfredse danske referencer og fordi management, forplejning og indlogering  er til adskillelige stjerner.

Mangwa Safari Tours tilbyder indlogering i River Logdes eller i store telt-camp.

Skærmbillede 2016-06-20 kl. 13.44.31Skærmbillede 2016-06-25 kl. 10.47.52

Mangwa Safari Tours har forstået at sammensætte en stribe aktivitetsmuligheder, ideelle for både individuelle som fællesaktiviteter:

Aktiviteterne nævnes her:

 • Jagt på Plains game som Big game
 • Far & søn-jagt på PG.
 • Wing shooting
 • Fiskeri efter Tigerfish
 • Krüeger National Park 1 – 2 dage
 • Ladies Tour – Wellness & Shooping
 • Elefant-ridning i Bushen
 • Kano sejlads
 • Tur til breath-taking Sun City

Package 1

8/6 dages jagtrejse inklusive transfer fra Johannesburg

eller evt.

8/3 dages jagt, 1 dags fotosafari i Krüeger National Park

Inkluderet er endvidere

1 x Impala, 1 x Warthog, 1 x Common Grey Duiker , 1 x Blacked Backed Jackal samt 1 x Hair (Rabit)

Kr. 12.500 plus flybillet ca. kr. 4.500

 

Jagt & Turistferie i Tyrkiet

Tyrkiet er velkendt som ferie-destination for turister, som ser frem til at bade i det varme Middelhav, nyde solen og den lette sommer-stemning. Sådan har det været i min familie. Derfor erhvervede vi os en komfortabel lejlighed 100 meter fra Middelhavet med dejlig badestrand, restauranter, spændende shoppingmuligheder, lokale markeder samt historiske seværdigheder.

Imidlertid er det mindre kendt at Taurus-bjergene som markerer de kystnære områder fra den anatolske højslette er rig på en mængde vildt herunder Bezoar Ibexen og ikke mindst det Asiatiske Vildsvin.Skærmbillede 2015-06-02 kl. 12.00.11

Skærmbillede 2015-11-21 kl. 16.14.25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Holmelund Jagtrejser kan tilbyde 7 dages ophold i 130 kvm. luksuslejlighed med skøn udsigt over Middelhavet, tre dages jagt i bjergene efter vildsvin samt største orne inkluderet. Alle vildsvin med tænder under 16 cm. er gratis.

I alt kr. 12.500

Jagt og Turistferie i Skotland

I det nordlige Skotland, nærmere bestemt i Sutherland kan vi tilbyde jagt på kron & sika-vildt med kvalitetstrofæer. Jagtreviret som er på 6.000 acres er dels skov og dels highlands hede. Her kan du pürsche dig til en eller flere hjorte til fornuftig pris.

Indlogeringen sker i den smukkeste highland natur man kan forstille sig, i en ældgammel jagtlodge/hotel som de seneste 10 år er istandsat for et anseeligt beløb og efter min mening har opnået Ritz standard. Opholdet her er en oplevelse i sig selv og minder om hensvunden aristokratisk tidsalder. Et køkken sørger for Jeres forplejning under opholdet, som består af engelsk eller continental breakfast, sandwich til frokost og en tre-retters menu middag til aften.

Flere af værelserne har badeværelser med spa.

Aktiviteterne nævnes her:

 • Jagt på kronvildt
 • Lystfiskeri efter ørred (brown trout) og gedde.
 • Lerdueskydning
 • Cykel & Vandreture
 • Besøg på Whisky-destillerier
 • Sightseeing og Shopping vha. “Harry Potter”-toget som stopper ved Lodgen på sin vej tværs over højlandet mellem Inverness og Kyle.
 • Ophold i pubben/baren sammen med de lokale.

Skærmbillede 2016-06-18 kl. 14.27.49Skærmbillede 2016-06-05 kl. 12.46.42

 

 

 

 

 

 

 

 

Pris pr. dag kr. 1.200

Pris pr. kronhjort kr. 5.500

Pris pr. sikahjort kr. 5.000

 

Jagt & Turistferie i Spanien

Holmelund Jagtrejser kan tilbyde jagt på Bezeites Ibex og Mouflon nær Valencia i dels National Park Muela de Cortes og på på privat revir grænsende op til national parken. Takket være en påpasselig afskydning politik i national-parken kan man nedlægge kapitale trofæer her til en på forhånd fast givet pris som gør sig gældende uanset trofæstørrelsen.

Indlogeringen sker i country-hoteller tæt på reviret, men da reviret er beliggende tæt på Valencia kan indlogering ligeledes lade sig gøre her.

Aktiviterne nævnes her:

 • Bjergjagt på Ibex og Mouflon
 • Lystfiskeri i damme
 • Vandreture i bjergene – 1.000 meter høje.
 • Wellness i Spa nær Cofrentes
 • Sejlads med riverboat fra Jucar (15 km) igennem “The Spanish Grand Canyon”
 • Besøge Torres de Sarranos – By porten til den gamle bydel i Valencia
 • Solbadning på Middelhavskysten – Playa del Soler.

Ibex jagt i Spanien 2015 020 kopi Ibex jagt i Spanien 2015 009 Ibex jagt i Spanien 2015 007

 

Pris pr. jagtdag kr. 1.350

Ibex

Op til 185 CIC point kr. 11.000

185 til 205 CIC point kr. 15.000

205 CIC point og større kr. 28.000

Mouflon

Op til 170 CIC point kr. 8.550

170 – 185 CIC point kr. 11.500

185 CIC og større kr. 28.000

Huntinglicense kr. 30,00

Kost og logi eksklusive

 

Jagt & Turistrejser

Foruden nævnte oplagte kombinerede jagt og turist-rejsemål nævnt ovenfor skal kort nævnes andre muligheder som også kunne være velegnede:

Zimbabwe: Big game Plains game v. Victoria Falls.

Uganda: Sita Tunga-jagt & Gorilla trekking.

Nambia: Plains game og hajfiskeri ved Swakopmund.

Alaska: Jagt på hesteryg og lystfiskeri

British Columbia: Jagt på hesteryg og lystfiskeri

Argentina: Jagt på Axis og Blackbuck, Wingshooting Ridning &  Vinsmagning.

England: Muntjac, Chinese Water Deer i Norfolk samt sightseeing på vikinge-lokaliteter og pub-besøg.

Etc.

Vi har tilbuddene klar og har selv været på de pågældende destinationer forinden.